Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD C 316BEE V2, geïntegreerde versterker Vergroten

NAD C 316BEE V2, geïntegreerde versterker

NAD NAD

Nieuw

NAD C 316BEE V2, geïntegreerde versterker

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 549,00

incl. BTW

Bewezen technologie, verbeterd door vernieuwing

NAD’s PowerDrive Circuit heeft door de tijd heen bewezen een opmerkelijke combinatie te bieden van een hoge stroomsterkte die nodig is voor de moeilijk aanstuurbare luidsprekers en een hoog en vervormingsvrij dynamisch vermogen. PowerDrive controleert nauwkeurig de toestand van de eindversterker en gebruikt slim deze toestand om de energievoorziening te verbeteren voor minimale vervorming en maximaal vermogen.

Voor de C 316BEE V2 ontwikkelde Bjorn Erik Edvardsen (BEE) een slim, nieuw, circuit dat minder onderdelen vereist tegen lagere kosten zonder vermindering van de werking.

Alle kenmerken van de NAD-technologie zijn aanwezig. Van de ruim bemeten ringkerntransformator en lage impedantie afvlakcondensatoren, tot de meervoudig gereguleerde secundaire voedingen en zware, discrete, uitgangstransistoren. De C 316BEE V2 is net zo verfijnd en geavanceerd als andere NAD-versterkers.

Waarde

NAD is ervan overtuigd dat de C 316BEE V2 nieuwe referentie zal zijn voor prestaties, zowel gemeten als hoorbaar, voor een betaalbare prijs. Tenzij u energieverslindende luidsprekers hebt, op gevaarlijk hoge niveaus luistert of een grote kamer hebt, is de C 316BEE V2 de versterker voor u. Belangrijke specificaties als ruis, vervorming, vermogen, kanaalscheiding en nauwkeurige volumeregeling, zijn allemaal toonaangevend en zouden ook indrukwekkend zijn voor een versterker die vele malen duurder zijn dan de NAD C 316BEE V2.

Eenvoud

De C 316BEE V2 heeft alles wat nodig is voor muzikaal genot, toch is de NAD C 316BEE V2 verfrissend beperkt tot de essentie: zes ingangen, één paar luidsprekers, een hoofdtelefoonaansluiting en een afstandsbediening. En dat in een kleine behuizing met een mooi en ingetogen uiterlijk.

En niet zo uitgebreid als de andere NAD-versterkers, toch is de C 316BEE V2 een verre van “uitgekleed” product. Met vijf lijnniveau-ingangen, een MM phono-ingang, een volledige IR-afstandsbediening, een uitschakelbare toonregeling en een ingang op het voorpaneel voor een telefoon of tablet, is de C 316V2 volledig uitgerust als het regelcentrum voor een krachtig muzieksysteem. Het vermogen is een conservatieve 40 watt en het dynamische vermogen (belangrijker voor luisteren naar muziek) is indrukwekkend en meer dan 100 watt! Dat is veel meer kracht dan andere versterkers in deze prijsklasse. En bovendien is dit vermogen beschikbaar over het hele hoorbare gebied bij een vervorming van maar 0,03%.

De muziek die uit de NAD C 316BEE V2 komt ontspannen en uitnodigend. Het detail en stereobeeld is mooi en verfijnd. De indrukwekkende dynamische krachtreserves zorgen ervoor dat het C 316BEE V2 geluid zowel gearticuleerd als levendig is. De ruisarme weergave met lage vervorming geeft u een gevoel van fundament en aanwezigheid bij uw muziek en brengt het beste naar voren wat in wat uw luidsprekers te bieden hebben.

Bluetooth Nee
Vermogen 40 watt
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 435 mm
Diepte 290 mm
Hoogte 80 mm
Gewicht in KG 5,5 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 5
Hoofdtelefoon Uitgang Ja, 6.3 mm
Optische Ingang Nee
Coaxiale Ingang Nee
USB Nee
Luidsprekeraansluitingen 2
HDMI Uitgang Nee
HDMI Ingang Nee
Aantal eindversterkers 2
Google Cast Nee
Apple Airplay Nee
Analoge XLR L/R ingangen Nee
Dirac Nee
Audyssey Nee
uPnP Nee
Roon ready Nee
Roon tested Nee
Trigger in Nee
Trigger uit Nee
Subwoofer uitgang Nee
Klankregeling Ja
Bedraad netwerk Nee
Phono MM ingang Ja
Voorversterker uitgang (RCA) Nee
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.