Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Arcam SA10 geïntegreerde versterker Vergroten

Arcam SA10 geïntegreerde versterker

Arcam Arcam

Nieuw

De Arcam SA10 is een geïntegreerde versterker met een vermogen van 50 watt per kanaal.

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 999,00

incl. BTW

Arcam SA10 versterker

De Arcam SA10 is een geïntegreerde versterker met een vermogen van 50 watt per kanaal.

De klasse A/B versterker van de Arcam SA10 is een efficiënte en energiezuinige oplossing om uw muziekbeleving naar grote hoogte te brengen. Met zijn 50 watt per kanaal is de Arcam SA10 prima in staat om de meest veeleisende luidspreker te laten schitteren.

Aansluitingen heeft de Arcam SA10 voldoende, 4 lijningangen voor bijvoorbeeld uw cd-speler, radio of streaming apparaat. Zelfs aan de platenspeler is gedacht. U kunt direct, zonder externe versterker, een platenspeler met een MM-element aansluiten. Digitale apparaten, zoals een televisie, aansluiten is geen probleem dankzij de drie digitale ingangen.

Arcam heeft een lange traditie op gebied van digitale signaalverwerking en de Arcam SA10 is daar geen uitzondering op. Om digitale signalen om te zetten naar een analoog signaal is een bepaalde filtertechniek nodig. Omdat geen enkele manier van filteren perfect is hebt u bij de SA10 keuze uit drie filterinstellingen waarmee u zelf kunt bepalen welke instelling u het best vindt klinken. Bovendien zijn de ontwerpers van Arcam bij de SA10 ver gegaan om interne storingen, ruis, binnen de versterker tot een minimum te beperken. Het gebruik van hoogwaardige componenten, zelfs als deze voor een versterker als de SA10 te kostbaar zijn, geeft het verschil in vergelijking met de collega’s.

En het uiteindelijk resultaat? Het verschil zit hem in de details. De ademteug van een zanger als deze begint met zingen, een gitarist die zijn vingers over de snaren laat glijden voor dat ene, speciale, effect. Neem je favoriete nummer, speel het over een Bluetooth luidspreker. Het resultaat laat zich raden, uw muziek klinkt als een Bluetooth luidspreker. Speel hetzelfde nummer met de SA10 en een set mooie luidsprekers en je krijgt het geluid waar je altijd naar op zoek was.

Tot slot, de Arcam SA10 is Control4 gecertificeerd. Dit is een protocol waarmee u met één bedieningspaneel uw hele huis kunt besturen. Hierover kunnen we u in de winkel verder informeren.

Bluetooth Nee
Vermogen 50 Watt
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 433 mm
Diepte 310 mm
Hoogte 87 mm
Gewicht in KG 8,4 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 5
Hoofdtelefoon Uitgang Ja
Optische Ingang 1
Coaxiale Ingang 2
USB -
Luidsprekeraansluitingen 2
HDMI Uitgang Nee
HDMI Ingang Nee
Waarvan (E)-ARC -
Aantal eindversterkers 2
Google Cast Nee
Apple Airplay Nee
Analoge XLR L/R ingangen -
Dirac Nee
Audyssey Nee
Bedraad netwerk Ja
Phono MM ingang 1

3 vergelijkbare producten

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.