Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD C368
NAD C368
NAD C368
NAD C368
NAD C368
NAD C368
NAD C368
NAD C368

NAD C368

C368GR
Laatste items in voorraad
€ 1.199,00
Incl. BTW
Geintegreerde stereo versterker graphite, Optioneel: MDC bluOS module
Kleur

NAD C368, geïntegreerde versterker met Bluetooth

NAD heeft nooit de belangrijkste vereisten voor een versterker over het hoofd gezien. Van ruisarme circuits tot nauwkeurige volumeregeling, exacte kanaalbalans en de juiste ingangs- en uitgangsimpedantie voor analoge bronnen, overal is aan gedacht. NAD heeft dan ook veel tijd gestoken in het ontwerp van de C 368 om deze eigenschappen precies goed te krijgen. Tot aan een dubbele luidsprekeruitgang!

De terugkeer van de platenspeler, waarvan we weten dat deze nooit is weggeweest, is de reden dat de NAD C368 een uitstekende MM phono-ingang heeft. De MM ingang heeft een nauwkeurige RIAA-correctie, een hoge overbelastingsmarge en lage ruis en tenslotte een ingenieus circuit om infrasoon laag van een platenspeler te weren, zonder de lage tonen weergave te beïnvloeden.

De lijningangen zijn geschikt voor allerlei analoge bronnen dankzij de ideale ingangsimpedantie eigenschappen met een lineaire ruisarme bufferversterker om vervorming van het geluid te voorkomen. Voor de hoofdtelefoon liefhebbers heeft de NAD C368 een aparte hoofdtelefoonversterker met een lage uitgangsimpedantie en een hoge uitgangsspanning, genoeg om zelfs een studiomonitorhoofdtelefoon met een hoge impedantie aan te sturen. Als laatste zit er op de NAD C 368 een lijnuitgang met en lage impedantie die u kunt gebruiken voor een subwoofer of een extra eindversterker. En dankzij de lage uitgangsimpedantie is een lange kabel naar uw subwoofer geen probleem.

Vooruitdenkend …

De NAD C368 is voor voorzien van de Modular Design Construction (MDC). Hiermee kunt u uw NAD C368 uitbreiden met enkele modules:

  • Extra analoge ingangen

  • HDMI-ingangen

  • USB-ingang

  • Bluesound streaming

Er zijn in totaal twee uitbreidingssloten beschikbaar om van de NAD C368 een geavanceerde versterker te maken, direct bij aanschaf of achteraf. En, uniek, veel merken beloven een bepaalde manier van opwaardering. NAD doet deze belofte ook uitkomen!

Zonder de MDC-uitbreidingen hebt u al voldoende ingangen, zowel analoog als digitaal.

Direct verbinding

Met de ingebouwde Bluetooth kunt u direct een telefoon, tablet of computer draadloos verbinden met de NAD C368. En dankzij het hoogwaardige digitale circuit heeft Bluetooth nog nooit zo goed geklonken als op de NAD C368.

Wanneer u de NAD C368 voorziet van de Bluesound module hebt u toegang tot het geavanceerdste meerkamersysteem verkrijgbaar en tovert u de NAD C 368 om tot een geavanceerde streaming versterker.

Geavanceerde kracht

NAD is afgestapt van de traditionele, lineaire, voedingen en klasse AB-versterkers waarbij meer dan de helft van de energie als warmte de lucht ingaat. De toekomst van versterkers zit in schakelende voedingen en klasse D-versterkers, als was het alleen maar om efficiënt met energie om te gaan.

Lang zijn beide technieken door NAD gezien als inferieur voor versterkers, maar dankzij samenwerking en doorontwikkeling met andere ontwerpers bleek dit “vooroordeel” verkeerd te zijn.

De krachtige voeding van de C368 is in staat om over een lange periode 80 watt te leveren en gedurende korte tijd zelfs 120 watt. De impulsweergave van de C368 is daardoor ongekend helder en probleemloos.

De samenwerking met het Nederlandse bedrijf Hypex heeft geleid tot een aangepaste versie van de degelijke en betrouwbare UcD versterker voor de NAD C 368. Bijna onmeetbare vervorming en ruis in het hoorbare gebied zijn het resultaat.

De NAD C368 is de perfecte versterker voor de muziekliefhebber, muziekstreamer en audiofiel.

Type
C368
Vermogen
80 Watt
Aantal eindversterkers
2
Versterkertechniek
Klasse D
HDMI ingangen
Nee
Google Cast
Nee
Apple Airplay
Nee
Bluetooth
Ja
USB ingang
Service Only
Dirac
Nee
Audyssey
Nee
uPnP
Nee
Roon ready
Nee
Roon tested
Nee
Afstandsbediening
Ja
Trigger in
Ja
Trigger uit
Ja
Klankregeling
Ja
Bedraad netwerk
Nee
Digitaal optische ingangen
2
Phono MM ingangen
Ja
Subwoofer uitgangen
Ja
Hoofdtelefoon uitgangen
Ja, 6,3 mm
Analoge cinch ingangen
2
Analoge XLR ingangen
Nee
Analoge cinch uitgangen
Ja
Breedte
435 mm
Hoogte
100 mm
Diepte
390 mm
Gewicht
7,8 kg
1 Item
Nieuw
5703120230481

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.