Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD C 368, geïntegreerde versterker met Bluetooth Vergroten

NAD C 368, geïntegreerde versterker met Bluetooth

NAD NAD

Nieuw

NAD C 368, geïntegreerde versterker met Bluetooth

Meer details

3 beschikbaar

€ 1.349,00

incl. BTW

NAD C 368, geïntegreerde versterker met Bluetooth

NAD heeft nooit de belangrijkste vereisten voor een versterker over het hoofd gezien. Van ruisarme circuits tot nauwkeurige volumeregeling, exacte kanaalbalans en de juiste ingangs- en uitgangsimpedantie voor analoge bronnen, overal is aan gedacht. NAD heeft dan ook veel tijd gestoken in het ontwerp van de C 368 om deze eigenschappen precies goed te krijgen. Tot aan een dubbele luidsprekeruitgang!

De terugkeer van de platenspeler, waarvan we weten dat deze nooit is weggeweest, is de reden dat de NAD C 386 een uitstekende MM phono-ingang heeft. De MM ingang heeft een nauwkeurige RIAA-correctie, een hoge overbelastingsmarge en lage ruis en tenslotte een ingenieus circuit om infrasoon laag van een platenspeler te weren, zonder de lage tonen weergave te beïnvloeden.

De lijningangen zijn geschikt voor allerlei analoge bronnen dankzij de ideale ingangsimpedantie eigenschappen met een lineaire ruisarme bufferversterker om vervorming van het geluid te voorkomen. Voor de hoofdtelefoon liefhebbers heeft de NAD C368 een aparte hoofdtelefoonversterker met een lage uitgangsimpedantie en een hoge uitgangsspanning, genoeg om zelfs een studiomonitorhoofdtelefoon met een hoge impedantie aan te sturen. Als laatste zit er op de NAD C 368 een lijnuitgang met en lage impedantie die u kunt gebruiken voor een subwoofer of een extra eindversterker. En dankzij de lage uitgangsimpedantie is een lange kabel naar uw subwoofer geen probleem.

Vooruitdenkend …

De NAD C 368 is voor voorzien van de Modular Design Construction (MDC). Hiermee kunt u uw NAD C 368 uitbreiden met enkele modules:

  • Extra analoge ingangen

  • HDMI-ingangen

  • USB-ingang

  • Bluesound streaming

Er zijn in totaal twee uitbreidingssloten beschikbaar om van de NAD C368 een geavanceerde versterker te maken, direct bij aanschaf of achteraf. En, uniek, veel merken beloven een bepaalde manier van opwaardering. NAD doet deze belofte ook uitkomen!

Zonder de MDC-uitbreidingen hebt u al voldoende ingangen, zowel analoog als digitaal.

Direct verbinding

Met de ingebouwde Bluetooth kunt u direct een telefoon, tablet of computer draadloos verbinden met de NAD C 368. En dankzij het hoogwaardige digitale circuit heeft Bluetooth nog nooit zo goed geklonken als op de NAD C 368.

Wanneer u de NAD C 368 voorziet van de Bluesound module hebt u toegang tot het geavanceerdste meerkamersysteem verkrijgbaar en tovert u de NAD C 368 om tot een geavanceerde streaming versterker.

Geavanceerde kracht

NAD is afgestapt van de traditionele, lineaire, voedingen en klasse AB-versterkers waarbij meer dan de helft van de energie als warmte de lucht ingaat. De toekomst van versterkers zit in schakelende voedingen en klasse D-versterkers, als was het alleen maar om efficiënt met energie om te gaan.

Lang zijn beide technieken door NAD gezien als inferieur voor versterkers, maar dankzij samenwerking en doorontwikkeling met andere ontwerpers bleek dit “vooroordeel” verkeerd te zijn.

De krachtige voeding van de C 368 is in staat om over een lange periode 80 watt te leveren en gedurende korte tijd zelfs 120 watt. De impulsweergave van de C 368 is daardoor ongekend helder en probleemloos.

De samenwerking met het Nederlandse bedrijf Hypex heeft geleid tot een aangepaste versie van de degelijke en betrouwbare UcD versterker voor de NAD C 368. Bijna onmeetbare vervorming en ruis in het hoorbare gebied zijn het resultaat.

De NAD C 368 is de perfecte versterker voor de muziekliefhebber, muziekstreamer en audiofiel.

Bluetooth Ja
Vermogen 80 Watt
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 435 mm
Diepte 390 mm
Hoogte 100 mm
Gewicht in KG 7,8 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 2
Hoofdtelefoon Uitgang Ja, 6,3 mm
Optische Ingang 2
Coaxiale Ingang 2
USB Service Only
Luidsprekeraansluitingen 4
HDMI Uitgang Nee
HDMI Ingang Nee
Aantal eindversterkers 2
Google Cast Nee
Apple Airplay Nee
Analoge XLR L/R ingangen Nee
Dirac Nee
Audyssey Nee
uPnP Nee
Roon ready Nee
Roon tested Nee
Trigger in Ja
Trigger uit Ja
Subwoofer uitgang Ja
Klankregeling Ja
Bedraad netwerk Nee
Phono MM ingang Ja
Voorversterker uitgang (RCA) Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.