Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD C 338, geïntegreerde versterker met Bluetooth en Google Cast Vergroten

NAD C 338, geïntegreerde versterker met Bluetooth en Google Cast

NAD NAD

Nieuw

NAD C 338, geïntegreerde versterker met Bluetooth en Google Cast

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 899,00

incl. BTW

NAD C 338, geïntegreerde versterker met Bluetooth en Google Cast

De basis moet goed zijn

Net als ieder familielid van de NAD Classic Serie geeft de NAD C 338 een uitstekende geluidskwaliteit dankzij NAD’s “music-first” uitgangspunt. Correcte kanaalgelijkheid, juiste in- en uitgangsimpedantie karakteristieken en lage ruiscijfers en een MM phonoingang, het komt allemaal bij elkaar in de C 338.

Grote verscheidenheid

De ingangen van de C 338 zijn geschikt voor bijna iedere bron dankzij de bufferversterker met een lage ruis en een uitstekende impedantie aanpassing. Om geschikt te zijn voor allerlei digitale bronnen heeft de NAD C 338 twee optische ingangen. Ideaal om bijvoorbeeld uw tv-geluid weer te geven via uw luidsprekers in plaats van de tv-luidsprekers.

De C 338 heeft een gescheiden hoofdtelefoonversterker waardoor zowel hoog- als laagohmige hoofdtelefoon prima tot hun recht komen. Tenslotte is er een uitgang voor bijvoorbeeld een subwoofer. Ook deze heeft een eigen buffering met lage uitgangsweerstand zodat lange kabels geen probleem zijn.

Geschikt voor streaming

Muziekstreaming is een techniek waar tegenwoordig bijna iedereen gebruik van maakt. In de NAD C 338 zit Google Cast ingebouwd waarmee de hele streaming wereld voor u openligt. En wilt u alleen Spotify gebruiken? Spotify Connect is met de NAD C338 geen probleem.

Met de ingebouwde Bluetooth kunt u direct een telefoon, tablet of computer draadloos verbinden met de NAD C 338. En dankzij het hoogwaardige digitale circuit heeft Bluetooth nog nooit zo goed geklonken als op de NAD C 338.

Geavanceerde kracht

NAD is afgestapt van de traditionele, lineaire, voedingen en klasse AB-versterkers waarbij meer dan de helft van de energie als warmte de lucht ingaat. De toekomst van versterkers zit in schakelende voedingen en klasse D-versterkers, als was het alleen maar om efficiënt met energie om te gaan.

Lang zijn beide technieken door NAD gezien als inferieur voor versterkers, maar dankzij samenwerking en doorontwikkeling met andere ontwerpers bleek dit “vooroordeel” verkeerd te zijn.

De krachtige voeding van de C 338 is in staat om over een lange periode 100 watt te leveren en gedurende korte tijd zelfs 200 watt. De impulsweergave van de C 338 is daardoor ongekend helder en probleemloos.

De samenwerking met het Nederlandse bedrijf Hypex heeft geleid tot een aangepaste versie van de degelijke en betrouwbare UcD versterker voor de NAD C 338. Bijna onmeetbare vervorming en ruis in het hoorbare gebied zijn het resultaat.

De NAD is de perfecte versterker voor de beginnende muziekliefhebber, muziekstreamer en audiofiel.

Bluetooth Ja
Vermogen 50 Watt
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 435 mm
Diepte 285 mm
Hoogte 70 mm
Gewicht in KG 4,85 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 2
Hoofdtelefoon Uitgang Ja, 6,3 mm
Optische Ingang 2
Coaxiale Ingang 2
USB Nee
Luidsprekeraansluitingen 2
HDMI Uitgang Nee
HDMI Ingang Nee
Aantal eindversterkers 2
Google Cast Ja
Apple Airplay Nee
Analoge XLR L/R ingangen Nee
Dirac Nee
Audyssey Nee
uPnP Nee
Roon ready Nee
Roon tested Ja
Trigger in Nee
Trigger uit Nee
Subwoofer uitgang Nee
Klankregeling Ja
Bedraad netwerk Nee
Phono MM ingang Ja
Voorversterker uitgang (RCA) Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.