Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD C3050LE geïntegreerde versterker 2 x 100 watt Vergroten

NAD C3050LE geïntegreerde versterker 2 x 100 watt

NAD NAD

Nieuw

NAD C3050LE geïntegreerde versterker 2 x 100 watt

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 2.499,00

incl. BTW

Vermogen om te sparen

Dankzij NAD's veelgeprezen HybridDigital UcD-versterkertechnologie kan de C 3050 LE geïntegreerde versterker 100 watt continuvermogen en 135 watt piekvermogen leveren, voor een moeiteloze weergave van muzikale transiënten, met bijna onmeetbare ruis en vervorming. Het resultaat is neutraal geluid zonder vervorming, zelfs op hoge luisterniveaus, met veel verfijning en een opwindende dynamiek.

Het digitale gedeelte is opgebouwd rond de PCM5242 differentiële DAC met hoge resolutie van Texas Instruments, een ontwerp dat bekend staat om zijn hoge tolerantie voor jitter en uitstekende dynamische prestaties. Dankzij deze hoogwaardige DAC kan de C 3050 LE al uw digitale bronnen weergeven met verbazingwekkende muzikaliteit, verbluffende helderheid en haarscherpe beelden.

Het verleden vieren

De nieuwe C 3050 LE is een eerbetoon aan NAD's 3030 versterker, een klassieker uit de jaren 1970. De C 3050 LE geïntegreerde versterker is bekleed met een open, walnoten, behuizing en heeft een donkergrijs frontpaneel met het originele New Acoustic Dimension-logo in het cursieve lettertype uit de jaren zeventig, dubbele VU-meters en drukknoppen voor de bronkeuze. Op de achterkant van elke eenheid bevindt zich een individueel genummerd plaatje met het productienummer van de versterker.

De toekomst omarmen

De C 3050 LE bevat de nieuwste generatie van NAD's Modular Design Construction toekomstbestendige technologie. Met MDC2 kunt u nieuwe mogelijkheden en functies toevoegen. MDC2 heeft een geheel nieuwe architectuur met een verbeterde communicatie tussen de module en de versterker. Al geïnstalleerd op de C 3050 LE, voegt de MDC2 BluOS-D twee geavanceerde mogelijkheden toe: Dirac Live akoestische correctie en BluOS muziekstreaming.

De kamer afstemmen

Met Dirac Live kan de C 3050 LE de zwakste schakel in de meeste geluidssystemen overwinnen: de luisterruimte zelf. Met een gekalibreerde microfoon en een app op een smart device of personal computer, speelt Dirac Live testtonen af door uw luidsprekers, analyseert vervolgens de resultaten en maakt filters die problemen zoals staande golven en ongewenste reflecties corrigeren. Dankzij Dirac Live geniet u van een optimaal laag, een grotere helderheid en nauwkeurigheid van de tonen en een nauwkeuriger beeld. Dankzij de tweewegcommunicatie van MDC2 werkt Dirac Live op alle bronnen die zijn aangesloten op de C 3050 LE.

Een wereld van muziek

De MDC2 BluOS-D in de C 3050 LE maakt verbinding met uw thuisnetwerk via Wi-Fi of bekabeld Ethernet en geeft u toegang tot bijna alle muziek die ooit is opgenomen via het bekroonde BluOS meerkamer muzieksysteem. Via de intuïtieve BluOS app kun je muziek afspelen van meer dan twintig populaire streamingdiensten, waaronder verschillende die lossless en high-res audio bieden, zoals Amazon Music Ultra HD, Deezer, Qobuz en Tidal. Zoals alle producten met BluOS ondersteunt de C 3050 LE high-res audio tot 24-bit/192kHz. Hij beschikt ook over MQA-decodering en -rendering, voor weergave van studiokwaliteit van Tidal. Bovendien biedt BluOS toegang tot duizenden internetradiostations en kunt u muziek uit uw eigen digitale bibliotheek afspelen.

De MDC2 BluOS-D ondersteunt Apple AirPlay 2, zodat je audio kunt streamen naar de C 3050 LE vanaf een iPhone, iPad of Mac. Ook Spotify Connect en Tidal Connect worden ondersteund. U kunt muziek selecteren in de apps van deze diensten en vervolgens eenvoudig afspelen met de C 3050 LE. Je kunt het afspelen zelfs met je stem bedienen met Amazon Alexa, Google Assistant of Apple Siri (via AirPlay 2). Er wordt ook een IR-afstandsbediening meegeleverd.

Overal muziek

Met de MDC2 BluOS-D geïnstalleerd, kan de C 3050 LE geïntegreerde versterker deel uitmaken van een muzieksysteem voor het hele huis met maar liefst 64 zones, allemaal met onafhankelijke bron- en volumeregeling. U kunt verschillende muziek afspelen in verschillende zones, of zones groeperen en dezelfde muziek tegelijkertijd afspelen. Dankzij de bidirectionele architectuur van MDC2 kan de BluOS-D muziek van elke op de C 3050 LE aangesloten bron streamen naar BluOS-geschikte componenten in andere kamers.

Alles verbinden

Met zijn volledige reeks digitale en analoge ingangen is de C 3050 LE geschikt voor al uw broncomponenten. Vinylfans zullen de MM phonotrap van de C 3050 LE waarderen. Voor film- en tv-kijken is er een HDMI eARC-ingang, zodat de C 3050 LE kan dienen als middelpunt van een twee- of 2.1-kanaals home-theateropstelling. De C 3050 LE heeft, tenslotte analoge, coaxiale digitale en optische digitale ingangen.

Naast twee sets luidsprekeraansluitingen heeft de C 3050 LE een subwooferuitgang en een speciale hoofdtelefoonversterker. Hij beschikt ook over tweeweg Bluetooth aptX HD, zodat u muziek naar de versterker kunt streamen vanaf een mobiel apparaat of muziek van de versterker kunt streamen naar uw draadloze hoofdtelefoon. Met de pre-out/main-in aansluitingen kunt u de C 3050 LE alleen als voorversterker gebruiken en een aparte eindversterker toevoegen. Voor custom integrators is er een 12V-trigger en IR-ingang.

Erfgoedstuk

De limited-edition C 3050 LE Stereophonic Amplifier combineert het iconische geluid van NAD met een retro design geïnspireerd op de klassieke 3030 versterker, en is een eerbetoon aan NAD's 50 jaar innovatie in versterkerontwerp. De geavanceerde techniek van de C 3050 LE biedt mogelijkheden waarvan geen enkele audiofiel een halve eeuw geleden had kunnen dromen.

Functies en details

Retro design elementen zijn onder andere satijn walnoot kast, VU meters op het voorpaneel, drukknoppen om de ingang te selecteren en 1970 cursieve branding, en donkergrijs voorpaneel.

Eigenschappen

 • Beperkte oplage: er worden slechts 1972 exemplaren geproduceerd, elk individueel genummerd.

 • HybridDigital UcD-versterker

 • Continuvermogen: 100 watt per kanaal naar 8/4 Ω

 • Piek vermogen: 135 watt per kanaal

 • Zeer lage harmonische en intermodulatievervorming

 • MDC2-poort voor uitgebreide functionaliteit

 • De vooraf geïnstalleerde MDC2 BluOS-D module

 • MDC2 BluOS-D module biedt toegang tot meer dan 20 streamingdiensten, waaronder verschillende die lossless en hoge resolutie audio bieden.

 • Ondersteuning voor Apple AirPlay 2, Spotify Connect en Tidal Connect

 • Spraakbesturing via Amazon Alexa, Google Assistant of Apple Siri

 • Krachtige 32-bit/384kHz differentiële DAC van Texas Instruments

 • Uiterst ruisarme MM phonotrap met infrasoon filtercircuit

 • Eén optische, één coaxiale digitale ingang

 • HDMI-eARC ingang

 • Een set line-level analoge ingangen met ruisarme bufferversterkers

 • Luidspreker A/B uitgangen

 • Tweewegs Qualcomm aptX HD Bluetooth

 • Subwoofer uitgang

 • Speciale hoofdtelefoonversterker

 • CI-vriendelijk - IR-afstandsbediening, 12V Trigger out, IR in

Bluetooth Ja
Internet Radio Ja
Vermogen 100 Watt
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 435 mm
Diepte 355 mm
Hoogte 110 mm
Gewicht in KG 10 kg
Analoge RCA L/R Ingangen Ja
Hoofdtelefoon Uitgang Ja
Optische Ingang Ja
Coaxiale Ingang Ja
Luidsprekeraansluitingen 2
HDMI Ingang Ja
Spotify Connect Ja
Aantal eindversterkers 2
Apple Airplay Ja
Analoge XLR L/R ingangen Nee
Dirac Ja
Audyssey Nee
Roon ready Ja
Trigger in Ja
Trigger uit Ja
Subwoofer uitgang Ja
Klankregeling Ja
Bedraad netwerk Ja
Phono MM ingang Ja
Voorversterker uitgang (RCA) Ja
Draadloos netwerk Ja
Tidal Direct Ja
Geschikt voor home-automation Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.