Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rotel RA-1592MKII zwart, geïntegreerde versterker Vergroten

Rotel RA-1592MKII zwart, geïntegreerde versterker

Rotel Rotel

Nieuw

De Rotel RA-1592MKII geïntegreerde versterker levert 200 watt klasse AB-uitgang in luidsprekers van 8 ohm en ondersteunt uw favoriete analoge, digitale, XLR, aptXTM en AAC Bluetooth, PC-USB met MQA en MM Phono-ingang.

Meer details

Bestelbaar, we informeren u over de levertijd

€ 2.999,00

incl. BTW

De Rotel RA-1592MKII geïntegreerde versterker levert 200 watt klasse AB-uitgang in luidsprekers van 8 ohm en ondersteunt uw favoriete analoge, digitale, XLR, aptXTM en AAC Bluetooth, PC-USB met MQA en MM Phono-ingang.

Of u nu een doorgewinterde audiofiel bent of een toevallige luisteraar, de tijd is nog nooit zo gunstig geweest om een muziekliefhebber te zijn. Een bijna onbeperkt aanbod van muziek is binnen handbereik, toegankelijk via streaming, digitale media, klassiek vinyl en meer.

Rotel ontwerpt en produceert al meer dan 60 jaar high fidelity, hoogwaardige audioproducten met een nauwkeurige weergave van audio met uitzonderlijke details en een verbluffende helderheid. De Rotel RA-1592MKII zet met trots deze traditie en het erfgoed van het iconische merk verder.

De Rotel RA-1592MKII geïntegreerde versterker bevat innovaties in het circuitontwerp, optimalisatie van audiosignaalpaden en updates van cruciale voedingscomponenten voor een adembenemende prestatie met dynamisch ritme en timing.

Door gebruik te maken van Rotel's topklasse voorversterkertopologie en bekroonde eindversterkertechnologie is de Rotel RA-1592MKII een alles-in-één geïntegreerd audioproduct zonder compromissen en met een compact formaat. De Rotel RA-1592MKII levert 200 watt per kanaal in 8 ohm, aangedreven door Rotel's eigen ringkerntransformator die een reeks spleetspoelcondensatoren voedt voor rijke, diepe, gecontroleerde basenergie.

De RA-1592MKII ondersteunt uw favoriete bronnen, waaronder analoge, XLR, digitale, aptX™ en AAC draadloze Bluetooth, PC-USB met ondersteuning voor MQA en 32-bit/384kHz PCM, en MM Phono-ingang. Of u nu een doorgewinterde audiofiel bent of een toevallige luisteraar, de tijd is nog nooit zo gunstig geweest om een muziekliefhebber te zijn. Een bijna onbeperkt aanbod van muziek is binnen handbereik, toegankelijk via streaming, digitale media, klassiek vinyl en meer.

De RA-1592KII is gecertificeerd als Roon Tested en levert de beste ervaring met Roon-software, zodat u gewoon van de muziek kunt genieten.

De RA-1592MKII is gecertificeerd als Roon Tested en levert de beste ervaring met Roon-software, zodat u gewoon van de muziek kunt genieten.

Selecteerbare A-B luidsprekeruitgangen, RS232, Ethernet en 12V triggers zorgen voor een naadloze integratie met bedieningssystemen.

Gemak, prestaties en waarde - de Rotel RA-1592MKII levert het.

Bekijk hier de uitgebreide, Engelstalige, productfolder: link.

Bluetooth Ja
Internet Radio Nee
Vermogen 200 Watt
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 431 mm
Diepte 425 mm
Hoogte 144 mm
Gewicht in KG 17,63 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 3
Hoofdtelefoon Uitgang Ja
Optische Ingang 3
Coaxiale Ingang 3
USB Ja
Luidsprekeraansluitingen 2
HDMI Uitgang Nee
HDMI Ingang Nee
Spotify Connect Nee
Aantal eindversterkers 2
Google Cast Nee
Apple Airplay Nee
Analoge XLR L/R ingangen 1
Dirac Nee
Audyssey Nee
uPnP Nee
Roon ready Nee
Roon tested Ja
Trigger in Nee
Trigger uit Ja
Subwoofer uitgang Ja
Klankregeling Ja
Bedraad netwerk Nee
Phono MM ingang Ja
Voorversterker uitgang (RCA) Ja
Phono MC ingang Nee
Phono ingang versterking regelbaar Nee
Phono ingang capaciteit regelbaar Nee
Voorversterker uitgang (XLR) Nee
Draadloos netwerk Nee
Tidal Direct Nee
Geschikt voor home-automation Ja
Afstandbediening in Ja
Afstandsbediening uit Nee
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.