Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rotel RA-1572MKII zilver, geïntegreerde versterker Vergroten

Rotel RA-1572MKII zilver, geïntegreerde versterker

Rotel Rotel

Nieuw

De RA-1572MKII geïntegreerde versterker brengt uw muziek tot leven met een uitzonderlijke natuurgetrouwheid en een vermogen van 120 Watt klasse AB in 8 ohm met diepe, gecontroleerde lage tonen.

Meer details

Bestelbaar, we informeren u over de levertijd

€ 2.150,00

incl. BTW

De RA-1572MKII geïntegreerde versterker brengt uw muziek tot leven met een uitzonderlijke natuurgetrouwheid en een vermogen van 120 Watt klasse AB in 8 ohm met diepe, gecontroleerde lage tonen.

De DAC van audiofiele kwaliteit, de analoge, digitale, aptXTM en AAC Bluetooth, de PC-USB ondersteuning voor MQA en de MM phonotrap zorgen voor uitzonderlijke details en een indrukwekkend geluidsbeeld.

De RA-1572MKII geïntegreerde versterker is een essentieel onderdeel voor muziekliefhebbers die het beste uit Rotel's analoge en digitale technologieën weten te halen om muziek tot leven te brengen met een uitzonderlijke natuurgetrouwheid.

De rol van een geïntegreerde versterker blijft evolueren met de RA-1572MKII die geoptimaliseerd is in elk aspect, inclusief de eindversterker die 120 Watt krachtig klasse AB vermogen levert bij 8 ohm.

Innovaties in het ontwerp van de audiocircuits, een hoogwaardige digitaal-analoog-omzetter en een complete reeks broningangen.

Zoals typisch is voor Rotel versterkers, maakt de RA-1572MKII gebruik van een in eigen huis geproduceerde overgedimensioneerde ringkerntransformator. De vorm van de ringkerntransformator zorgt ervoor dat storende stralingspatronen de audiosignalen niet kunnen beïnvloeden wanneer ze door aangrenzende circuits gaan. De transformator voedt een bank van 4 T-Network condensatoren met lage ESR en hoge efficiëntie voor een diepe, gecontroleerde bass-energie.

De RA-1572MKII ondersteunt digitale bronnen door gebruik te maken van een Texas Instruments 32-bit/384kHz DAC met zorgvuldig afgestemde uitgangsfiltercircuits die zelfs de meest subtiele details weergeven.

Het voorversterkercircuit en de versterkingstrappen van de lineaire versterker zijn speciaal ontworpen om natuurlijke details, beweeglijkheid en een schitterend geluidsbeeld te garanderen.

Analoge, digitale, PC-USB-ondersteunende MQA, aptX™ en AAC draadloze Bluetooth streaming, XLR gebalanceerde en een MM phono-ingang garanderen de mogelijkheid om uw favoriete bronnen aan te sluiten.

De RA-1572MKII is gecertificeerd Roon Tested en levert de beste ervaring met Roon software zodat u gewoon van de muziek kunt genieten.

Het voorpaneel bevat een statusdisplay, bron- en volumeregeling, Speaker A-B selectie voor Zone 2, en 3,5mm hoofdtelefoonaansluiting. Ethernet- en RS232-aansluitingen zorgen voor een naadloze integratie met bedieningssystemen en software-updates.

Bekijk de uitgebreide, Engelstalige, productfolder: link.

Bluetooth Ja
Internet Radio Nee
Vermogen 120 Watt
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 431 mm
Diepte 358 mm
Hoogte 144 mm
Gewicht in KG 13,63 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 4
Hoofdtelefoon Uitgang Ja
Optische Ingang 2
Coaxiale Ingang 2
USB Ja
Luidsprekeraansluitingen 2
HDMI Uitgang Nee
HDMI Ingang Nee
Spotify Connect Nee
Aantal eindversterkers 2
Google Cast Nee
Apple Airplay Nee
Analoge XLR L/R ingangen 1
Dirac Nee
Audyssey Nee
uPnP Nee
Roon tested Ja
Trigger in Nee
Trigger uit Ja
Subwoofer uitgang Ja
Klankregeling Ja
Bedraad netwerk Nee
Phono MM ingang Ja
Voorversterker uitgang (RCA) Ja
Phono MC ingang Nee
Phono ingang versterking regelbaar Nee
Phono ingang capaciteit regelbaar Nee
Voorversterker uitgang (XLR) Nee
Draadloos netwerk Nee
Tidal Direct Nee
Geschikt voor home-automation Ja
Afstandbediening in Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.