Beoordeling 9.3 gebaseerd op 881 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

AUDIO ANALOGUE VERSTERKER ABSOLUTE SILVER Vergroten

AUDIO ANALOGUE VERSTERKER ABSOLUTE SILVER

Audio Analogue

Nieuw

50W CLASS-A/ 150W CLASS-AB / INCL. RC10000 REMOTE

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 20.900,00

incl. BTW

OVER AUDIO ANALOGUE ABSOLUTE

De Audio Analogue ABsolute is de eerste klasse A versterker van Audio Analogue. Ook uniek aan deze ongelofelijk muzikaal klinkende versterker is de mogelijk om deze ook in klasse A/B te laten werken. Alle gebruikte componenten zijn van militaire precisie en afwerking. De versterker stuurt elk gewenste luidspreker moeiteloos en meest muzikaal aan.

DESIGN AUDIO ANALOGUE ABSOLUTE

Het design van de Audio Analogue is zeer herkenbaar met een multifunctionele knop aan de voorkant. Aan de voorkant is daarnaast een dubbele aan knop gemaakt. Op deze manier is de versterker in klasse A in te schakelen of in klasse AB in te schakelen. De zijkant van de versterker is voorzien van prachtig gefreesde koelribben. Alleen een sieraad om te zien, maar ook zeker een functie voor de klasse A schakeling (temperatuur van de versterker loopt al snel naar 50-60 graden).

De Absolute wordt geleverd inclusief een metalen afstandsbediening voor aan/uit schakeling, inputregeling en volume. De ledjes aan de voorzijde eventueel uit te schakelen via de instellingen van de versterker.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.