Beoordeling 9.3 gebaseerd op 839 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD C 399, geïntegreerde versterker Vergroten

NAD C 399, geïntegreerde versterker

NAD NAD

Nieuw

NAD C 399, geïntegreerde versterker

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 2.199,00

incl. BTW

NAD C399, geïntegreerde versterker

De NAD C 399 is het nieuwe vlaggenschip in NAD's Classic Series. Gebruikmakend van NAD’s Hybrid Digital nCore-versterking, tot nu toe alleen beschikbaar op Masters Series-versterkers, is de NAD C 399 het ultieme resultaat van NAD’s toewijding en klankmatige perfectie en ook nog eens toekomstbestendig

NAD Hybrid Digital DAC Amplifier C 399

Het digitale gedeelte van de nieuwe C 399 van NAD is gebouwd rond een 32-bit/384 kHz ESS Sabre DAC-chip, dezelfde chip die ook wordt gebruikt in de NAD M10 en de NAD M33 Masters-serie versterkers. Bovendien is de NAD C 399 ook de eerste versterker met de nieuwste generatie van de Modular Design Construction (MDC)-technologie: MDC2. Met MDC2 kunt u optionele modules toevoegen die functies hebben zoals BluOS Hi-Res meerkamer muziekstreaming, Dirac Live-kamercorrectie en meer.

Een goede basis

Zoals iedere NAD-versterker heeft de NAD C 399 een goede basis in de vorm van een nauwkeurige volumeregeling met precieze kanaalbalans, ruisarme elektronica en correcte ingangs- en uitgangsimpedantie. De NAD C 399 kan al uw digitale en analoge bronnen weergeven met een ongekend niveau van verfijning dankzij de Hybrid Digital nCore-eindversterker en de ESS Sabre DAC. En dankzij de innovatieve nieuwe MDC2-architectuur van NAD kan de C 399 vandaag en nog vele jaren dienen als het middelpunt van uw muzieksysteem van wereldklasse.

NAD C 399: pure kracht

De techniek achter de Hybrid Digital nCore-versterker van de C 399 is afkomstig uit de Masters-serie van NAD en is energiezuinig en opvallend krachtig. Dankzij de 180 watt per kanaal continuvermogen en 250 watt per kanaal piekvermogen is de NAD C 399 moeiteloos in staat perfect muzikale transiënten te reproduceren.

De Hybrid Digital nCore-versterker van het Nederlandse bedrijf Hypex staat bekend om zijn hoge bandbreedte, rechte frequentiekarakteristiek, net clipping-gedrag met onmiddellijk herstel, hoge stroomlevering en stabiliteit bij veeleisende luidsprekerbelastingen met lage impedantie. Ruis en vervorming zijn onder alle omstandigheden verwaarloosbaar laag.

De minimale harmonische vervorming bestaat voornamelijk uit de gehoormatig weinig storende tweede en derde harmonische. Hierdoor is de NAD C 399 in staat om neutraal en vervormingsarm muziek weer te geven, zelfs bij hoge luisterniveaus.

De digitaal-analoog omzetting is in de bekwame handen van de ESS Sabre ES9028 DAC. Een vertrouwd onderdeel uit de Masters-serie en bekend om zijn hoge dynamische bereik, minimale ruis en vervorming en nauwelijks jitter. Dankzij deze topklasse DAC kan de NAD C 399 alle digitale bronnen natuurgetrouw omzetten naar analoge muziek.

NAD C 399: toekomstbestendig

In 2006 introduceerde NAD Modular Design Construction (MDC), een innovatieve techniek voor het toevoegen van nieuwe functies aan bestaande componenten. Hiervoor geschikte NAD-versterkers hebben uitbreidingssloten op het achterpaneel zitten voor MDC-modules die ondersteuning bieden voor UHD HDMI-switching, BluOS-muziekstreaming in meerdere kamers, Dolby Atmos-surround en andere functies.

De NAD C 399 is de eerste versterker met de nieuwe MDC2-architectuur van NAD. Door tweerichtingscommunicatie tussen de module en de versterker te introduceren te maken, geeft MDC2 de mogelijkheid om meer functies toe te voegen. Denk hierbij aan het geluid van een platenspeler weergeven in een andere kamer via het Bluesound streamingplatform.

Dirac

Met de Dirac Live-functie kunt u de akoestiek van uw kamer meten met de meegeleverde microfoon en de intuïtieve app en vervolgens de meetgegevens uploaden naar de computers van Dirac via de MDC2 BluOS-D. Door akoestische afwijkingen in uw kamer te compenseren, kan Dirac Live de lage tonen weergave, stereobeeld en klankbalans verbeteren. Dankzij de tweerichtingstechniek voert de MDC2 BluOS-D Dirac Live-kamercorrectie uit voor alle bronnen die op de NAD C 399 zijn aangesloten, niet alleen voor muziek die u binnenkrijgt via Bluesound.

NAD C 399: aansluitingen

De NAD C 399 heeft twee optische en twee coaxiale digitale ingangen, plus een HDMI-eARC-poort voor het afspelen van geluid van een aangesloten tv, terwijl het volume wordt geregeld met de afstandsbediening van de tv. Analoog liefhebbers worden goed bediend met twee paar lijningangen. En laten we de MM phono-ingang niet vergeten. De MM-ingang heeft een nauwkeurige RIAA-correctie, een hoge overbelastingsmarge en lage ruis en tenslotte een ingenieus circuit om infrasoon laag van een platenspeler te weren, zonder de lage tonen weergave te beïnvloeden. De lijningangen hebben een ruisarme bufferversterker zodat uw bronnen niet te veel worden belast waardoor vervorming zou kunnen optreden.

Naast twee sets luidsprekeruitgangen heeft de NAD C 399 een voorversterkeruitgangen en een dubbele subwooferuitgang. Dankzij de tweerichtings aptX HD Bluetooth kunt u 24-bits nauwkeurig muziek weergeven vanaf uw telefoon of tablet en is hoogwaardige weergave naar Bluetooth-hoofdtelefoons werkelijkheid geworden.

Voor de hoofdtelefoonfans die graag een hoogwaardige hoofdtelefoon gebruiken is een hoofdtelefoonversterker ingebouwd met een lage uitgangsimpedantie en voldoende uitgangsspanning. Hierdoor kan de NAD C 399 zelfs veeleisende studiomonitorhoofdtelefoons met een hoge impedantie aansturen.

Bluetooth Ja
Vermogen 180 Watt
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 435 mm
Diepte 390 mm
Hoogte 120 mm
Gewicht in KG 13,6 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 2
Hoofdtelefoon Uitgang Ja
Optische Ingang 2
Coaxiale Ingang 2
USB Nee
Luidsprekeraansluitingen 4
HDMI Uitgang Nee
HDMI Ingang Nee
Aantal eindversterkers 2
Google Cast Nee
Apple Airplay Nee
Analoge XLR L/R ingangen Nee
Dirac Nee
Audyssey Nee
uPnP Nee
Roon ready Nee
Roon tested Nee
Trigger in Ja
Trigger uit Ja
Subwoofer uitgang Ja
Klankregeling Ja
Bedraad netwerk Nee
Phono MM ingang Ja
Voorversterker uitgang (RCA) Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.