Beoordeling 9.3 gebaseerd op 749 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD M10 V2 streamingversterker Vergroten

NAD M10 V2 streamingversterker

NAD NAD

Nieuw

De NAD M10V2 is een compacte streamingversterker met een vermogen van 100 watt.

Meer details

4 beschikbaar

€ 2.999,00

incl. BTW

NAD M10V2

De M10 V2 zet de “just-add-speakers” revolutie voort die is begonnen met zijn alom geprezen voorganger, maar biedt nu ook ondersteuning voor Dolby Digital Surround en wordt geleverd met een afstandsbediening

De originele M10 verraste de industrie en zorgde ervoor dat audiofielen en niet-audiofielen opnieuw gingen nadenken over wat hifi kan en moet zijn.” Volgens Cas Oostvogel, Product Manager voor NAD Electronics. “De M10 V2 gaat verder waar de eerste ophield en voegt nog meer veelzijdigheid toe als een tweekanaals of zelfs een draadloos thuisbioscoopsysteem.”

Gewoon (meer) luidsprekers toevoegen

De M10 V2 heeft luidsprekeraansluitingen van audiofiele kwaliteit en twee onafhankelijke subwooferaansluitingen. Instellingen voor de subwoofer worden eenvoudig gecontroleerd en aangepast via de BluOS Controller-app.

Hometheater fans kunnen eenvoudig een Dolby Digital Surround Sound draadloos 4.0, 4.1 of 4.2 meeslepend home theater systeem bouwen met een paar BluOS surround-compatibele draadloze luidsprekers of versterkers. De M10 V2 kan draadloos naar de achter kanalen zenden, waardoor het aansluiten van draden in de kamer overbodig wordt.

Totale controle

De M10 V2 biedt een overvloed aan bedieningsmogelijkheden, waarvan de meest in het oog springende een prachtig full colour touchscreen voorpaneel is. Nieuw is een meegeleverde IR-afstandsbediening voor eenvoudige toegang tot basisaudioregelingen en -presets.

Streaming muziek kan worden bediend via de BluOS app, die tientallen muziekstreamingdiensten en duizenden internetradiostations bevat. De M10 V2 ondersteunt AirPlay 2, Bluetooth aptX HD, is Roon Ready en kan worden gebruikt met populaire spraakbedieningsassistenten.

Voor slimme huizen kan de M10 V2 worden geïntegreerd in Control4, Crestron, Lutron en andere home-automation systemen, zodat u het afspelen van muziek kunt regelen, samen met andere thuissystemen zoals verlichting, zonwering, HVAC, en beveiliging.

Klein en machtig

De M10 V2 brengt alles behalve de luidsprekers naar de hifi-ervaring en is voorzien van audiofiele versterking en DAC heeft een ingebouwde muziekbron en ook voorversterkermogelijkheden. Met een verbeterd 7" IPS-kleurentouchscreen levert de M10 V2 zuiverdere kleuren en een bredere kijkhoek dan zijn voorganger.

De gerenommeerde nCore-versterkingstechnologie met een conservatieve rating van 100 watt per kanaal is inbegrepen achter het kleurendisplay dat ook dienstdoet als intuïtieve touchscreencontroller voor volume, bronnen en andere audioregelaars.

De bijgewerkte versterkingsalgoritmen van de M10 V2 zorgen voor hogere uitgangsniveaus met inefficiënte luidsprekers. Hogere versterking is ook inbegrepen in de subwooferuitgangen, wat een breder scala aan subwoofer-hoofdluidsprekercombinaties mogelijk maakt.

De veelgeprezen ESS Sabre DAC verwerkt moeiteloos BluOS-audiostreams, die tot 24-bit/192kHz verwerkt, en ondersteunt MQA en andere lossless en hoge resolutie audioformaten van streamingdiensten zoals Amazon Music Ultra-HD, Deezer, Qobuz en Tidal.

Kamervriendelijk

De M10 V2 is ontworpen door het bekroonde ontwerpbureau DF-ID en heeft een solide chassis van geborsteld aluminium en boven- en voorpanelen van Gorilla Glass. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat de M10 V2 in elke ruimte past.

Met de toevoeging van Dirac Live ruimtecorrectie kan elke luisterruimte akoestische perfectie bereiken. Met de bijgeleverde gekalibreerde microfoon kunnen de akoestische afwijkingen in de ruimte worden gemeten en kunnen pieken en dalen die worden veroorzaakt door de akoestiek van de ruimte tot 500 Hz worden gecorrigeerd (een versie met volledige bandbreedte is verkrijgbaar via Dirac). Er kunnen maximaal vijf luisterprofielen worden geüpload en opgeslagen om een ervaring op maat te maken als er meerdere luisterposities zijn, als u twee of meer kanalen actief hebt of als u wilt compenseren voor bijvoorbeeld het al dan niet dicht zijn van de gordijnen.

Grondig moderne hi-fi

De NAD Masters M10 V2 belichaamt door en door moderne hifi voor de luisteraar van vandaag, met een verscheidenheid aan verschillende afspeelopties. Via de gebruiksvriendelijke BluOS app kunnen luisteraars muziek van hun favoriete streamingdienst afspelen, maar ook lokaal opgeslagen muziek.

De M10 V2 heeft RCA analoge, optische en coaxiale digitale, HDMI eARC en USB Type A ingangen voor het aansluiten van cd-spelers, game consoles, externe drives, media adapters, televisie en andere componenten. Ook is tweeweg aptX HD Bluetooth aanwezig om de veelzijdigheid van de M10 V2 te laten zien.

Luisteraars kunnen verder het gewenste luistermedium kiezen, zoals stereoluidsprekers, draadloze hoofdtelefoons, een surround sound-opstelling of een multiroom opstelling met maximaal 63 andere BluOS draadloze spelers.

De NAD Masters M10 V2 BluOS Streaming-versterker is een modern systeem voor de moderne luisteraar.

Bluetooth Ja
Vermogen 100 Watt
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 215 mm
Diepte 260 mm
Hoogte 100 mm
Gewicht in KG 4 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 2
Hoofdtelefoon Uitgang Nee
Optische Ingang 1
Coaxiale Ingang 2
USB Ja
Luidsprekeraansluitingen 2
HDMI Uitgang -
HDMI Ingang 1
Waarvan (E)-ARC 1
Aantal eindversterkers 2
Google Cast Nee
Apple Airplay Ja
Analoge XLR L/R ingangen -
Dirac Ja
Audyssey Nee
uPnP Nee
Roon ready Ja
Roon tested Nee
Subwoofer uitgang Ja
Klankregeling Ja
Bedraad netwerk Ja
Phono MM ingang Nee
Voorversterker uitgang (RCA) Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.