Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rega Ania Pro MC-element Vergroten

Rega Ania Pro MC-element

Rega Rega

Nieuw

Rega Ania Pro MC-element

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 1.090,00

incl. BTW

Rega Ania Pro MC-element

De Rega Ania Pro is gebaseerd op de Apheta en Aphelion MC-elementen. De Ania Pro gebruikt dezelfde complexe handgewonden microspoelen die ook in de andere elementen van Rega worden zijn gebruikt. De behuizing is gemaakt van het stijve PPS (polyfenyleensulfide). Deze bijzondere behuizing is een nauwkeurig ontwerp dat geschikt is voor de driepuntsbevestiging van Rega. Deze driepuntsbevestiging zorgt voor een optimaal contact tussen de arm en het element en maakt bovendien de montage van het element eenvoudig.

De nieuwe behuizing wordt beschermd door een heldere en stevige afdekking om de interne dunne bedrading te beschermen. Hierdoor is montage veilig en risicovrij.

De Ania Pro heeft een krachtige neodymiummagneet en een spoel die zorgvuldig met de hand op een ijzeren microkruis is gewikkeld. Deze miniatuurmontage geeft de naald veel vrijheid om de groeven te volgen, waardoor er veel detail uit uw vinyl wordt gehaald.

Belangrijkste eigenschappen

Ijzeren microkruis montage

Een van de kleinste MC spoel-magneet “generator”

Geavanceerde krachtige Neodymium magneten

Vital Pro naaldpunt

Aluminium cantilever

Spoeltjes van 0.018 mm draad

Levenslange garantie tegen fabricagefouten

Gewicht 6 gr
Soort MC
Naalddruk 1,75 - 2,00 gr
Naaldtip Vital Pro
Cantilever materiaal Aluminium
Uitgangsspanning 350 uV
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.