Beoordeling 9.3 gebaseerd op 839 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD C 268, stereo eindversterker 2 x 80 watt Vergroten

NAD C 268, stereo eindversterker 2 x 80 watt

NAD NAD

Nieuw

NAD C 268, stereo eindversterker 2 x 80 watt

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 999,00

incl. BTW

NAD C 268 Stereo eindversterker

Verbazend flexibel

Zoals bij elke versterker in de Classic-serie, heeft NAD goed nagedacht over alle wensen van een eindversterker en voor de belangrijkste toepassingsmogelijkheden gekozen. Dankzij schakelbare gebalanceerde en ongebalanceerde ingangen is de C268 een logische partner een mooie voorversterker of geïntegreerde versterker.

Deze ingangen zijn voorzien van een volumeregeling die handig is voor afstemming met andere componenten of voor gebruik met bi-amping luidsprekers. Dankzij de line-out kunt u een tweede C 268 of een subwoofer gebruiken. Bovenop al deze verbindingsmogelijkheden heeft de C 268 een bridge schakelaar die van de C 268 een verbazingwekkend krachtige mono eindversterker maakt.

U kunt de C 268 op twee manieren gebruiken met de C 368:

  • Als mono eindversterker waarmee u een krachtig, 300 watt, systeem krijgt.

  • Als extra, bi-amping, versterker waarmee u een verfijnd en gedetailleerd systeem krijgt.

De NAD C 268 schakelt automatisch aan wanneer deze muziek aangeboden krijgt, ideaal voor toepassing waar de C268 uit het zicht staat.

Als de basis goed is …

Net als ieder familielid van de NAD Classic Serie geeft de NAD C 268 een uitstekende geluidskwaliteit dankzij NAD’s “music-first” uitgangspunt. Correcte kanaalgelijkheid, juiste in- en uitgangsimpedantie karakteristieken en lage ruiscijfers, het komt allemaal bij elkaar in de C 268.

Geavanceerde kracht

NAD is afgestapt van de traditionele, lineaire, voedingen en klasse AB-versterkers. De toekomst van versterkers zit in schakelende voedingen en klasse D-versterkers.

Lang werden beide technieken gezien door NAD als inferieur voor versterkers, maar dankzij samenwerking en doorontwikkeling met andere ontwerpers bleek dit “vooroordeel” verkeerd te zijn.

De krachtige voeding van de C 268 is in staat om gedurende lange tijd 200 watt en meer dan 500 watt gedurende korte tijd te leveren. De impulsweergave van de C 268 is daardoor ongekend.

NAD’s eigen ontwikkeling, de “asymmetrical Powerdrive” perst de laatste druppel kracht uit de versterker zonder enige vervorming of dynamiekcompressie. Ander voordeel van deze unieke voeding is de bijna ruisvrije spanningsvoorziening. Want, we hebben het steeds over het enorme vermogen, maar het grootste gedeelte van de tijd speelt u muziek op een laag niveau. En het lage ruisniveau is dan een groot voordeel.

De samenwerking met het Nederlandse bedrijf Hypex heeft geleid tot een aangepaste versie van de degelijke en betrouwbare UcD versterker. Bijna onmeetbare vervorming en ruis in het hoorbare gebied zijn het resultaat.

Vermogen 80 Watt
Afstandsbediening Meegeleverd Nee
Breedte 435 mm
Diepte 390 mm
Hoogte 100 mm
Gewicht in KG 7,3 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 1
Hoofdtelefoon Uitgang Nee
Optische Ingang Nee
Coaxiale Ingang Nee
USB Nee
Luidsprekeraansluitingen 2
Aantal eindversterkers 2
Analoge XLR L/R ingangen Ja
Dirac Nee
Audyssey Nee
Subwoofer uitgang Nee
Bedraad netwerk Nee
Phono MM ingang Nee
Voorversterker uitgang (RCA) Nee
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.