Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rotel Michi M8 mono eindversterker, 1080 watt Vergroten

Rotel Michi M8 mono eindversterker, 1080 watt

Rotel Rotel

Nieuw

Rotel Michi M8 mono eindversterker, 1080 watt

Meer details

Bestelbaar, we informeren u over de levertijd

€ 7.550,00

incl. BTW

De verbluffende controle en het gezaghebbende vermogen van de Michi M8 Monoblock Versterker is het resultaat van een perfecte balans tussen wetenschap en kunst en levert 1080 watt klasse AB vermogen in 8 ohm en een verbazingwekkende 1800 watt aan de meest veeleisende 4 ohm luidsprekers. De Michi M8 wordt aangedreven door een paar op maat gemaakte, ruisarme, in eigen huis geproduceerde ringkerntransformatoren, ondersteund door 4 Britse gepatenteerde spleetfolie, hoog rendement, lage impedantie massa-opslag condensatoren voor een krachtige bas met uitzonderlijke controle onder extreme belastingsomstandigheden.

Om de nauwkeurigheid en de onovertroffen prestaties te bereiken, is de M8 uitgerust met een array van 32 hoogstroom uitgangstransistoren, waardoor de belasting op afzonderlijke componenten wordt verminderd en de cruciale energie, het ritme en de timing in alle versterkingsfasen behouden blijven. Muzikale uitdrukking en een verfijnde detaillering werden verder bereikt door een uitgekiende akoestische afstemming van alle essentiële componenten en een uitgebalanceerd circuitontwerp.

Een display met hoge resolutie siert het frontpaneel en ondersteunt een piekvermogenmeter of spectrumanalyzer. Met XLR en RCA inputs, 2 sets van op maat gemaakte Michi luidspreker bindpalen, en volledig uitgeruste RS232 en ethernet aansluitingen biedt de Michi M8 ultieme installatie flexibiliteit. Vermogensversterking op zijn best in het meest elegante industriële ontwerp.

Michi is een vlaggenschipserie van producten die voortbouwt op de geschiedenis en het erfgoed van Rotel. Michi vertegenwoordigt meer dan 60 jaar ervaring in combinatie met de passie van een familiebedrijf en een groeiende familie van tevreden gebruikers. Akoestische verhoging. Geluidsevolutie. Visuele perfectie. Michi, omdat de reputatie van Rotel persoonlijk is.

Bekijk de uitgebreide, Engelstalige, productfolder: link.

Vermogen 1080 watt
Breedte 485 mm
Diepte 465 mm
Hoogte 238 mm
Gewicht in KG 59,1 kg
Analoge RCA L/R Ingangen Ja
Luidsprekeraansluitingen 1
Aantal eindversterkers 1
Analoge XLR L/R ingangen Ja
Trigger in Ja
Trigger uit Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.