Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rotel Michi M8
Rotel Michi M8
Rotel Michi M8
Rotel Michi M8
Rotel Michi M8
Rotel Michi M8

Rotel Michi M8

MICHIM8
Bestelbaar, we informeren u over de levertijd
€ 7.550,00
Incl. BTW
Rotel Michi M8 zwart, mono eindversterker 1080 watt
Kleur

De verbluffende controle en het gezaghebbende vermogen van de Michi M8 Monoblock Versterker is het resultaat van een perfecte balans tussen wetenschap en kunst en levert 1080 watt klasse AB vermogen in 8 ohm en een verbazingwekkende 1800 watt aan de meest veeleisende 4 ohm luidsprekers. De Michi M8 wordt aangedreven door een paar op maat gemaakte, ruisarme, in eigen huis geproduceerde ringkerntransformatoren, ondersteund door 4 Britse gepatenteerde spleetfolie, hoog rendement, lage impedantie massa-opslag condensatoren voor een krachtige bas met uitzonderlijke controle onder extreme belastingsomstandigheden.

Om de nauwkeurigheid en de onovertroffen prestaties te bereiken, is de M8 uitgerust met een array van 32 hoogstroom uitgangstransistoren, waardoor de belasting op afzonderlijke componenten wordt verminderd en de cruciale energie, het ritme en de timing in alle versterkingsfasen behouden blijven. Muzikale uitdrukking en een verfijnde detaillering werden verder bereikt door een uitgekiende akoestische afstemming van alle essentiële componenten en een uitgebalanceerd circuitontwerp.

Een display met hoge resolutie siert het frontpaneel en ondersteunt een piekvermogenmeter of spectrumanalyzer. Met XLR en RCA inputs, 2 sets van op maat gemaakte Michi luidspreker bindpalen, en volledig uitgeruste RS232 en ethernet aansluitingen biedt de Michi M8 ultieme installatie flexibiliteit. Vermogensversterking op zijn best in het meest elegante industriële ontwerp.

Michi is een vlaggenschipserie van producten die voortbouwt op de geschiedenis en het erfgoed van Rotel. Michi vertegenwoordigt meer dan 60 jaar ervaring in combinatie met de passie van een familiebedrijf en een groeiende familie van tevreden gebruikers. Akoestische verhoging. Geluidsevolutie. Visuele perfectie. Michi, omdat de reputatie van Rotel persoonlijk is.

Bekijk de uitgebreide, Engelstalige, productfolder: link.

Type
Michi M8
Vermogen
1080 watt
Aantal eindversterkers
1
Trigger in
Ja
Trigger uit
Ja
Analoge cinch ingangen
Ja
Analoge XLR ingangen
Ja
Breedte
485 mm
Hoogte
238 mm
Diepte
465 mm
Gewicht
59,1 kg
Nieuw
0672563256417

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.