Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rotel Michi S5 eindversterker, 2 x 500 watt Vergroten

Rotel Michi S5 eindversterker, 2 x 500 watt

Rotel Rotel

Nieuw

Rotel Michi S5 eindversterker, 2 x 500 watt

Meer details

Bestelbaar, we informeren u over de levertijd

€ 7.550,00

incl. BTW

De Michi S5 stereo eindversterker is de beste lineaire versterker in zijn klasse en levert 500 Watt klasse AB vermogen aan 8 ohm en meer dan 800 Watt aan 4 ohm belastingen. De dubbele monoblok architectuur is uitgerust met dubbele, op maat gemaakte, oversized, in eigen huis vervaardigde 2200 VA ringkerntransformatoren in afzonderlijke met epoxy gevulde behuizingen die ruis en trillingen elimineren. Een bank van 4 Britse gepatenteerde condensatoren met een totale capaciteit van 188.000uF levert een uitzonderlijke bass-energie met behoud van nauwkeurige details en controle voor de 32 hoge stroom uitgangstransistoren die zorgen voor een moeiteloze nauwkeurigheid van de timing en het ritme, zelfs onder de moeilijkste belastingsomstandigheden.

De audioprestaties moeten vanaf het productconcept tot en met de productie worden ontwikkeld. Dit is te zien in de Michi S5 als eindresultaat van ontelbare uren van ontwerpbeoordelingen, kritische evaluatie van componenten en klankmatige afstemming. Nauwkeurigheid ten top en tegelijkertijd het waarmaken van een belofte om ervoor te zorgen dat de muziek ontspanning biedt die het Michi logo verdient.

Een elegant industrieel ontwerp maakt deze versterker helemaal af met een display op het voorpaneel en Michi exclusieve custom high current 5-weg rhodium plated binding posts.

De meegeleverde afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige installatie en bediening met RS232 en ethernet aansluitingen die alle populaire besturingssystemen ondersteunen.

Michi is een vlaggenschipserie van producten die voortbouwt op de geschiedenis en het erfgoed van Rotel. Michi vertegenwoordigt meer dan 60 jaar ervaring in combinatie met de passie van een familiebedrijf en een groeiende familie van tevreden gebruikers. Akoestische verhoging. Geluidsevolutie. Visuele perfectie. Michi, omdat de reputatie van Rotel persoonlijk is.

Bekijk de uitgebreide, Engelstalige, productfolder: link.

Vermogen 500 watt
Breedte 485 mm
Diepte 465 mm
Hoogte 238 mm
Gewicht in KG 59,9 kg
Analoge RCA L/R Ingangen Ja
Luidsprekeraansluitingen 2
Aantal eindversterkers 2
Analoge XLR L/R ingangen Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.