Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rotel RB-1582 MKII zilver, eindversterker 2 x 200 watt Vergroten

Rotel RB-1582 MKII zilver, eindversterker 2 x 200 watt

Rotel Rotel

Nieuw

De Rotel RB-1582 MKII is een overtuigende stereo-eindversterker. Met 2 x 200 watt per kanaal en gebruikmakend van Rotel's Balanced Design Concept voor superieure prestaties.

Meer details

Bestelbaar, we informeren u over de levertijd

€ 1.999,00

incl. BTW

De Rotel RB-1582 MkII is een overtuigende stereo-eindversterker. Met 2 x 200 watt per kanaal en gebruikmakend van Rotel's Balanced Design Concept voor superieure prestaties.

Rotel's op één na grootste stereoversterker levert met 200 watt per kanaal de enorme kracht om de allergrootste hifi-systemen moeiteloos aan te sturen. En net als zijn kleinere broer is de Rotel RB-1582 MKII ontworpen om uit te blinken in het oplossen van de subtiele details in muziek en het leveren van de kracht die nodig is voor extreem dynamische passages. Hij is in staat om aan deze moeilijke dubbele eis te voldoen dankzij de zorgvuldige aandacht die is besteed aan het circuitontwerp en de onderdelenkeuze.

De high-end prestaties van de Rotel RB-1582 MkII beginnen met een extreem grote ringkerntransformator in combinatie met een totale opslagcapaciteit van 60.000µF in speciale "slit foil"-condensatoren om een volledig stabiel vermogen naar de eindtrap te leveren. Spleetfoliecondensatoren hebben de eigenschap zich extreem snel op te laden en te ontladen, waardoor de signaalgetrouwheid tijdens bijvoorbeeld orkestrale crescendo's of repetitieve kickdruminslagen wordt gewaarborgd.

Zowel de linker als de rechter kanaalconstructie zijn uitgevoerd in een monoblokontwerp (na de ringkerntransformator) en alle aarding is aangesloten in een sterpatroon op een koperen aardingsplaat om een lage signaal-ruisverhouding te garanderen. De uitgangstrap is een discreet ontwerp dat bestaat uit 10 bipolaire transistoren met hoge stroomsterkte per kanaal. De ingangsopties bestaan uit zowel gebalanceerde XLR als ongebalanceerde RCA connectoren.

De Rotel RB-1582 MKII stereo eindversterker is alweer een uitstekend voorbeeld van Rotel's Balanced Design Concept en zal het hart vormen van een zeer indrukwekkende stereo of home theatre systeem voor de komende jaren.

Bekijk de uitgebreide, Engelstalig, productfolder: link.

Vermogen 200 Watt
Breedte 431 mm
Diepte 407 mm
Hoogte 144 mm
Gewicht in KG 17,6 kg
Analoge RCA L/R Ingangen Ja
Luidsprekeraansluitingen 2
Aantal eindversterkers 2
Analoge XLR L/R ingangen Ja
Trigger in Ja
Trigger uit Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.