Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rotel RB-1582 MKII
Rotel RB-1582 MKII
Rotel RB-1582 MKII
Rotel RB-1582 MKII

Rotel RB-1582 MKII

RB1582MKIIZILVER
Bestelbaar, we informeren u over de levertijd
€ 1.999,00
Incl. BTW
Rotel RB-1582 MKII zilver, eindversterker 2 x 200 watt
Kleur

De Rotel RB-1582 MkII is een overtuigende stereo-eindversterker. Met 2 x 200 watt per kanaal en gebruikmakend van Rotel's Balanced Design Concept voor superieure prestaties.

Rotel's op één na grootste stereoversterker levert met 200 watt per kanaal de enorme kracht om de allergrootste hifi-systemen moeiteloos aan te sturen. En net als zijn kleinere broer is de Rotel RB-1582 MKII ontworpen om uit te blinken in het oplossen van de subtiele details in muziek en het leveren van de kracht die nodig is voor extreem dynamische passages. Hij is in staat om aan deze moeilijke dubbele eis te voldoen dankzij de zorgvuldige aandacht die is besteed aan het circuitontwerp en de onderdelenkeuze.

De high-end prestaties van de Rotel RB-1582 MkII beginnen met een extreem grote ringkerntransformator in combinatie met een totale opslagcapaciteit van 60.000µF in speciale "slit foil"-condensatoren om een volledig stabiel vermogen naar de eindtrap te leveren. Spleetfoliecondensatoren hebben de eigenschap zich extreem snel op te laden en te ontladen, waardoor de signaalgetrouwheid tijdens bijvoorbeeld orkestrale crescendo's of repetitieve kickdruminslagen wordt gewaarborgd.

Zowel de linker als de rechter kanaalconstructie zijn uitgevoerd in een monoblokontwerp (na de ringkerntransformator) en alle aarding is aangesloten in een sterpatroon op een koperen aardingsplaat om een lage signaal-ruisverhouding te garanderen. De uitgangstrap is een discreet ontwerp dat bestaat uit 10 bipolaire transistoren met hoge stroomsterkte per kanaal. De ingangsopties bestaan uit zowel gebalanceerde XLR als ongebalanceerde RCA connectoren.

De Rotel RB-1582 MKII stereo eindversterker is alweer een uitstekend voorbeeld van Rotel's Balanced Design Concept en zal het hart vormen van een zeer indrukwekkende stereo of home theatre systeem voor de komende jaren.

Bekijk de uitgebreide, Engelstalig, productfolder: link.

Type
RB-1582 MKII
Vermogen
200 Watt
Aantal eindversterkers
2
Trigger in
Ja
Trigger uit
Ja
Analoge cinch ingangen
Ja
Analoge XLR ingangen
Ja
Breedte
431 mm
Hoogte
144 mm
Diepte
407 mm
Gewicht
17,6 kg
Nieuw
0672563707414

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.