Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Rotel RB-1590 zilver, eindversterker 2 x 350 watt Vergroten

Rotel RB-1590 zilver, eindversterker 2 x 350 watt

Rotel Rotel

Nieuw

Rotel RB-1590 eindversterker met een vermogen van 2 x 350 watt.

Meer details

Bestelbaar, we informeren u over de levertijd

€ 3.749,00

incl. BTW

De Rotel RB-1590 staat aan de top van zijn klasse als een 2 × 350 Watt eindversterker met dubbele ringkerntransformatoren en speciale slit-foil condensatoren.

Vermogen – verfijnd, gedetailleerd – en veel ervan. Rotel's klasse AB stereo eindversterker is berekend op 350 watt per kanaal in 8 ohm met beide kanalen aangestuurd. Dat is veel vermogen, maar grotere luisterruimtes of minder gevoelige luidsprekerontwerpen vereisen dit om de best mogelijke prestaties en realistische dynamiek te bereiken.

De indrukwekkende mogelijkheden van deze versterker beginnen met een solide basis bestaande uit twee massieve ringkerntransformatoren die op maat zijn gemaakt door Rotel. Deze transformatoren maken deel uit van een ijzersterke voeding met acht speciale Britse BHC-condensatoren, die bekend staan om hun lage verlies en snelle responstijden. Deze componenten blijven alle benodigde spanning en stroom leveren, zelfs onder de moeilijkste belasting.

Maar ongeraffineerd vermogen is nooit een Rotel ontwerpdoel geweest. Elk aspect van het circuitontwerp is zorgvuldig overwogen en elke component is met zorg geselecteerd na uitgebreide luistersessies. De topografie van het circuit is uitgevoerd in een echt dubbel mono ontwerp. Deze opbouw zorgt voor maximale signaalscheiding en een optimaal stereobeeld.

De eigenschappen omvatten: gebalanceerd XLR en RCA-ingangen, twee paar 5-weg luidspreker aansluitingen, 12-volt trigger in- en uitgang, thermische beveiliging circuits, overstroom-, overspanning beveiliging circuits, twee-traps power on relais’ om piekstroom te verminderen en de levensduur te verlengen en een afneembaar IEC-netsnoer.

De Rotel RB-1590 eindversterker is ontworpen voor de veeleisende muziek en levert audioprestaties van het hoogste niveau.

Bekijk de uitgebreide, Engelstalige, productfolder: link.

Vermogen 350 watt
Breedte 431 mm
Diepte 454 mm
Hoogte 237 mm
Gewicht in KG 38,1 kg
Analoge RCA L/R Ingangen Ja
Optische Ingang Nee
Luidsprekeraansluitingen 2
Aantal eindversterkers 2
Analoge XLR L/R ingangen Ja
Dirac Nee
Audyssey Nee
Trigger in Ja
Trigger uit Ja
Klankregeling Nee
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.