Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD M28
NAD M28
NAD M28
NAD M28
NAD M28
NAD M28

NAD M28

M28
Niet op voorraad
€ 5.999,00
Incl. BTW
Eindversterker aluminium, 7 knaals eindversterker met 200 watt per kanaal
Kleur


NAD M28, 7-kanaals eindversterker 200 watt per kanaal

De NAD M28 is een 7-kanaals eindversterker met een ongekend prestatieniveau en de perfecte metgezel voor NAD M17 V2i surround voorversterker.

NAD heeft enkele van de innovatiefste versterkertechnologiën geïntroduceerd sinds hun oprichting in 1972. Het begon met de 3020 tot geavanceerde modellen als de 2200, de 208, en de M2. En nu met de Eigentakt™ (zelfklokkende) technologie. Deze techniek is voor het eerst geïntroduceerd in de EISA Award winnende Masters M33.

Purifi “Eigentakt” versterkertechnologie

Het Deense Purifi is een bedrijf dat een samenwerking bewerkstelligde tussen zeven topontwerpers. Gezamenlijk hebben ze de laatste beperkingen opgelost die er waren in klasse D-versterkers. Denk hierbij aan, kleine, faseproblemen en het niet lineair zijn bij lage volumes. In normale mensentaal: De laatste restjes vervorming in een klasse D-versterker zijn met een Eigentakt versterker verdwenen.

Geavanceerde kracht

NAD is afgestapt van de traditionele, lineaire, voedingen en klasse AB-versterkers waarbij meer dan de helft van de energie als warmte de lucht in gaat. De toekomst van versterkers zit in schakelende voedingen en klasse D-versterkers, al was het alleen maar om efficiënt met energie om te gaan.

Lang zijn beide technieken door NAD gezien als inferieur voor (eind)versterkers, maar dankzij samenwerking en doorontwikkeling met andere ontwerpers bleek dit “vooroordeel” verkeerd te zijn.

De krachtige voeding van de NAD M28 is in staat om over een lange periode 200 watt en meer dan 340 watt gedurende korte tijd te leveren. En omdat NAD eerlijk over het vermogen van een versterker: dit is met alle zeven kanalen tegelijkertijd!

Volledig gebalanceerd

U kunt uw NAD M28 op twee manieren verbinden met uw voorversterker:

 • Gebalanceerd met XLR-kabels

 • Ongebalanceerd met cinch-kabels

Gebalanceerd kabels, aansluitingen, hebben het voordeel dat de kabellengte een kleine rol speelt in tegenstelling tot de ongebalanceerde, cinch, kabels waar de lengte zo kort mogelijk dient te zijn. Bovendien heeft een gebalanceerde kabel, in combinatie met een gebalanceerde in- en uitgang, nauwelijks last van storingen.

Eigenschappen en details

 • HybridDigital™ Purifi Eigentakt™ eindversterker

 • FTC vermogen: 220 watt in 8 Ω, 400 watt in 4 Ω

 • Nominaal vermogen: 200 watt in 8 Ω, 340 watt in 4 Ω

 • Dynamisch vermogen: 280 watt in 8 Ω, 560 watt in 4 Ω

 • Gebalanceerde ingangen

 • Ongebalanceerde ingangen

 • 12 volt trigger in

 • Automatische inschakeling bij muzieksignaal

 • Aarde aansluiting

 • Los netsnoer

Type
M28 Aluminium
Vermogen
200 Watt
Aantal eindversterkers
7
Trigger in
Ja
Trigger uit
Nee
Digitaal optische ingangen
Nee
Analoge cinch ingangen
Ja
Analoge XLR ingangen
Ja
Breedte
435 mm
Hoogte
156 mm
Diepte
380 mm
Gewicht
21,2 kg
Nieuw
786357001357

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.