Beoordeling 9.3 gebaseerd op 581 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD M22 V2, eindversterker 300 per kanaal Vergroten

NAD M22 V2, eindversterker 300 per kanaal

NAD NAD

Nieuw

NAD M22 V2, eindversterker

Meer details

1 op voorraad

Dit kan ons demomodel zijn, bel 070 - 322 22 73.

€ 3.499,00

incl. BTW

NAD M22 V2, eindversterker

Het is eenvoudig om een eindversterker te vinden die op een of twee punten uitblinkt. Een eindversterker die alles goed doet, is moeilijker te vinden. De NAD M22 V2 is zo’n een eindversterker waar weinig op valt aan te merken. En om dat te geloven zou u de M22 V2 gewoon moeten horen en ervaren. Binnenkort bij u thuis te bewonderen?

Hybride Digitale versterking

De M22 V2 maakt gebruik van de nieuwste nCore™ versterkertechnologie onder licentie van het Nederlandse Hypex. Het is uiteraard niet NAD om zonder aanpassing een Hypex versterker toe te passen. NAD heeft, samen met Hypex, de laatste puntjes op de i gezet.

Het resultaat is een strak gedetailleerd geluid met een uitstekende controle over de lage tonen en een transparantie die ongekend is. Vervorming en ruis zijn tot een onmeetbaar niveau gereduceerd en de impulsweergave, de eigenschap om gedurende korte tijdstroom te leveren, is beter dan nagenoeg iedere andere NAD-versterker.

Moeiteloos vermogen

De nieuwste generatie digitale PowerDrive* geeft de NAD M22 V2 een vermogen van 300 watt per kanaal. Gedurende korte tijd kan de M22 V2 zelfs 400 watt leveren. Wilt u nog meer vermogen? Zet er dan een tweede NAD M22 V2 bij en u hebt de beschikking over een vermogen van 950 watt.

In uw NAD M22 V2 zit voldoende energie om zelfs de veeleisendste luidspreker aan te sturen, in een grote kamer met een hoog volume.

Ondanks het hoge vermogen gaat de M22 V2 zuinig om met energie. De zogenaamde lineaire versterkers (die grote, zware bakken met enorme koelribben) verloren meer dan de helft van hun opgenomen energie aan warmte. Een klasse D-versterker, de NAD M22 V2 is een klasse D-versterker, verliest ongeveer 5 procent aan warmte. Dit geeft de ontwerpers de mogelijkheid een behuizing klein te houden en warmteontwikkeling speelt nauwelijks een rol.

*PowerDrive is een techniek die continue het ingangssignaal bekijkt en de energievoorziening van de versterker aanpast aan de hoogte hiervan. Bovendien wordt het ingangssignaal met het uitgangssignaal vergeleken en bij dreigende overbelasting grijpt PowerDrive in om te voorkomen dat uw luidsprekers beschadigen. ’t Is geen verzekering dat u uw luidsprekers heel blijven bij een gezellig feestje, het helpt wel.

Verdere perfectionering van de prestaties

De nCore-eindversterker is een gedeelte van de NAD M22 V2. Een eindversterker heeft nog andere schakelingen die nodig zijn voor een juiste werking. De M22 V2 heeft bijvoorbeeld geen condensatoren in het signaalpad. Condensatoren houden gelijkspanning tegen, maar zorgen tegelijkertijd van een beperking van de bandbreedte, het frequentiebereik, van de M22. Gelijkspanning kan nadelige gevolgen hebben voor de weergave zelfs schadelijk zijn voor uw luidsprekers wanneer deze spanning te hoog is.

NAD heeft, om iedere vorm van gelijkspanning tegen te houden, een schakeling ontwikkeld die de ingangsspanning en de uitgangsspanning met elkaar vergelijkt. In geval ongelijkheid tussen deze twee signalen grijpt het systeem in en stuurt het een correctiesignaal om dit op te lossen. Dit signaal werkt onder een niet hoorbare frequentie van 2 Hz.

Schone en dynamische energievoorziening

Een versterker als de NAD M22 V2 kan nog zo mooi zijn opgebouwd, als de energievoorziening niet in orde is, kan de versterker niet correct zijn werk doen. NAD heeft gekozen voor een schakelende voeding, een techniek die efficiënt de verschillende delen van de NAD M22 V2 voorziet van een schone, ruis- en storingsarme, spanning. Daar waar dit nodig is wordt dicht bij de componenten de energievoorziening nog verder verbeterd.

Alle technieken en kennis bij elkaar opgeteld maakt de M22 V2 een van de mooiste eindversterkers van NAD en dan hebben we het nog niet gehad over de prachtige, aluminium, afwerking.

Vermogen 300 Watt
Breedte 435 mm
Diepte 379 mm
Hoogte 103 mm
Gewicht in KG 8,9 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 1
Optische Ingang Nee
Coaxiale Ingang Nee
Luidsprekeraansluitingen 2
HDMI ingangen Nee
Aantal eindversterkers 2
Analoge XLR L/R ingangen 1
Trigger in Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.