Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

LG WARMTEPOMPDROGER RH80V5AV0Q Vergroten

LG WARMTEPOMPDROGER RH80V5AV0Q

LG

Nieuw

De LG RH80V5AV0Q is een warmtepompdroger met een A++ energielabel.
Met deze machine bespaar je niet alleen energie maar ook nog eens een hoop tijd!
De voordelen van de LG RH80V5AV0Q
- Zeer energiezuinig
- Eco Hybrid-technologie
- Automatisch reinigende condenser
- Dual inverter Compressor/Motor
- Deur is omkeerbaar

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 799,00

incl. BTW

PRODUCTINFORMATIE:

Deze warmtepompdroger is zeer eenvoudig en zorgt dat uw wasgoed veilig droogt, met een capaciteit van 8 kg. Beschikt over een energiestand, maar ook een tijdprogramma om tot 15% meer tijd te besparen. Dit gaat samen met het zelfreinigende programma, waar de condensor tot 3 keer toe per programma wordt schoongespoeld.

Energiezuinig en tijdbesparend:
De Dual Inverter Heat Pump™ droger bepaalt zelf hoe hard de motor draait en heeft geen verwarmingselement nodig. Hierdoor gaat hij zeer zuinig met de energie om. Deze warmtepompdroger heeft dan ook een energielabel van A++ energie-efficiëntie. De Eco Hybrid™-technologie biedt een optie om ofwel energie ofwel tijd te besparen, afhankelijk van het gebruik op de levensstijl.

Zelfreinigingsprogramma:
De condensor wordt tot 3 keer per programma onder druk schoongespoeld. Scheelt veel werk, tijd en zorgt altijd voor de beste resultaten.

Meer zorg voor je wasgoed:
Ben je allergisch voor bepaalde huisstofmijten? Het anti-allergie programma verwijdert 99,9% van de huisstofmijt die allergieën of ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken. Daarnaast zorgt het dubbele filter ervoor dat de droog prestatie altijd optimaal is doordat pluizen goed eruit te filteren. Door de warmtepomptechnologie en het drogen op lage temperatuur vermindert dit de krimp van je wasgoed.

Stofbescherming:
Zorgt ervoor dat de kleding als nieuw aan blijft voelen. De warmepomptechnologie maakt het mogelijk om op een lagere temperatuur te drogen. Dit vermindert krimp en zorgt voor een extra goede verzorging van kleding.

Sensor Drying
Vergemakkelijkt de droogprestatie. De vochtsensor en temperatuursensor van de unit detecteren automatisch de niveaus vocht om de optimale droogtijd in te stellen. Het beschermt jouw kleding tegen overmatige slijtage door hitte en drogen van droge kledingstukken.

Perfect gesynchroniseerd met ThinQ™
Van het instellen van de juiste droogcyclus tot het downloaden van nieuwe programma’s, jouw droger is nu nog slimmer. Wi-Fi-connectiviteit zorgt voor eenvoudige interactie en toegang tot de nieuwste innovaties.

Bediening via App Ja
Energieklasse A++
Type Warmtepomp
Vulgewicht Drogen 8 KG
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.