Beoordeling 9.3 gebaseerd op 504 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

MIELE WARMTEPOMPDROGER TEF675WP Uitbreiden

MIELE WARMTEPOMPDROGER TEF675WP

MIELE

TEF675WP

Nieuw

De Miele TEF675WP is de nieuwste warmtepompdroger uit de serie onderscheidend door het lage geluidsniveau en de Wash2Dry techniek. Deze 8 kg. droger heeft een zeer zuinig energieklasse A+++ label en beschikt over een DirectSensor bediening.

Met de draaiknop kiest u het door u gewenste programma waarna u door middel van touch bediening snel en overzichtelijk het programma kunt verfijnen. Zo kunt u bijvoorbeeld de starttijd uitstellen, kiezen voor extra droog of andere opties selecteren.

Wash2Dry - handiger drogen dan ooit
De functie Wash2Dry selecteert volledig automatisch het beste droogprogramma voor uw wasgoed op basis van het gekozen wasprogramma. Daarnaast wordt de tijd van het programma aangepast op basis van de gewassen lading waardoor een veel beter en zuiniger droogresultaat behaald kan worden.Voor u betekent dit veel minder instelwerk (apparaat doet het zelf) en een veel betere voorspelling van de verwachte droogtijd van het programma.

Meer details

3 Items

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 1.229,00

incl. BTW

Wasdroger met warmtepomptechnologie, trommel geschikt voor 8 kilo wasgoed, zuinig met stroom; energieklasse A+++, chroom edition, FragranceDos; heerlijk ruikend wasgoed zoals u dat wenst, gepantenteerde Soft-Care trommel voor voorzichtige behandeling, Schuin bedineingspaneel, Ingebouwde condenswaterafvoer, weergave resterende droogtijd en mogelijkheid tot uitgestelde start, anti-kreukfase na beeindiging van het programma, Diverse controle LED's waaronder reinigen filter

Bediening via App Ja
Energieklasse A+++
Type Warmtepomp
Vulgewicht Drogen 8 KG
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.