Beoordeling 9.3 gebaseerd op 831 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD M12 DirectDigital voorversterker Vergroten

NAD M12 DirectDigital voorversterker

NAD NAD

Nieuw

NAD M12 DirectDigital voorversterker

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 4.199,00

incl. BTW

NAD M12 DirectDigital voorversterker gebouwd voor de toekomst.

De NAD M12 is noch een standaard DAC noch een standaard voorversterker. In feite is de NAD M12 een hoogwaardig digitaal schakelcentrum met een hoge resolutie en een volledig gamma aan functies. Aan de NAD M12 kunnen dankzij het modulaire ontwerp nieuwe functies en functionaliteit, nu of in de toekomst, worden toegevoegd.

NAD’s DirectDigital™ digitale signaalverwerking, samen met een volledig gebalanceerde klasse-A uitgang, zorgt voor een verbazingwekkende nauwkeurigheid en transparantie van uw muziek met een volledig stille achtergrond. De NAD M12 heeft ingangen voor alle digitale en analoge muziekbronnen en geeft deze perfect door naar eindversterkers of actieve luidsprekers met zijn gebalanceerde of ongebalanceerde (cinch) uitgangen.

Met de NAD M12 krijgt u uw muziek te horen in de best mogelijke geluidskwaliteit van iedere bron, van vinyl tot hi-res digitale muziek.

NAD DirectDigital™ vernieuwingen

DirectDigital™ biedt u versterking van het hoogste niveau. Uw studiokwaliteit 24 bit muziek wordt verwerkt door een processor die intern werkt met een nauwkeurigheid van 62 bit. Na verwerking van het signaal wordt de data teruggebracht naar 35 bit en vervolgens omgezet naar een analoog signaal. En dat omzetten gebeurt niet op de “normale” zoveel bit is zoveel spanning manier, maar op een zoveel bit zijn zoveel pulsjes en die vele pulsjes vormen uiteindelijk het analoge signaal. Zie dit als een strip papier waarop dikke en dunne strepen staan. Als u deze strip snel voor uw ogen beweegt vervagen de strepen tot grijstonen.

Het is een technisch verhaal, maar bijvoorbeeld volume harder en zachter zetten in het digitale domein gaat “normaal” alleen maar door de hoeveelheid data, informatie, te verminderen. En dat betekent minder detail in uw muziek en dat wil niemand. De voordelen om een digitaal signaal ook digitaal te verwerken zijn dermate groot dat NAD een oplossing hiervoor gezocht heeft en deze oplossing heet “DirectDigital”.

Dankzij deze hoge resolutie van de NAD M12 kunnen alle functies worden uitgevoerd in het digitale domein met een nieuw niveau van precisie.

Compromisloze aansluiting en bediening

De NAD heeft standaard de onderstaande ingangen:

  • AES/EBU digitaal in

  • Asynchrone 24 bit, 192 kHz USB

  • Coaxiale en optische digitale in

  • Gebalanceerde en ongebalanceerde (cinch) ingangen

  • MC/MM phono-ingang

De NAD M12 heeft een “echte” klasse A versterker. Dankzij de lage uitgangsimpedantie kunt u probleemloos lange kabels gebruiken, zowel gebalanceerd als ongebalanceerd (cinch).

Met de mooie, aluminium, HTRM 2 afstandsbediening kunt alle functies bedieningen zodat u lekker kunt blijven zitten en van muziek genieten. En tenslotte heeft de NAD M12 een seriële poort waarmee deze kan worden bediend vanaf een geavanceerd thuisautomatiseringssysteem als bijvoorbeeld Crestron.

Afstelling van uw systeem

Dankzij de enorme rekenkracht en de hoge, interne, resolutie zijn er enkele interessante functies ingebouwd om de luisterbeleving nog verder te perfectioneren. Wilt u bijvoorbeeld een subwoofer aan uw geluidssysteem toevoegen? De M12 heeft een nauwkeurige en instelbare filtering voor zowel het muzieksignaal naar de hoofdluidsprekers als naar uw subwoofer. U kunt zelfs verschillende frequenties voor de beide filters kiezen. Dit niveau van flexibiliteit en precisie is mogelijk dankzij ingenieuze DirectDigital techniek.

Modular Design Construction (MDC)

Een van NAD’s innovatiefste technologische ontwikkelingen – Modular Design Construction (MDC) – rekent af met veroudering door een eenvoudige opwaardering te bieden om toekomstige functies en mogelijkheden toe te voegen. U kunt als trotste M12 bezitter een HDMI-module toevoegen met drie ingangen en een uitgang of de BluOS module waarmee de wereld van muziekstreaming en internetradio voor u opengaat.

Master Quality Authenticated

Master Quality Authenticated (MQA) is een revolutionaire technologie die in elk BluOS systeem is ingebouwd en waarmee u MQA-muziek gecodeerde muziek in de zuiverste kwaliteit in uw woonkamer krijgt.

Het MQA-logo is zichtbaar in de BluOS app wanneer u een MQA-stream of bestand afspeelt en laat u daarmee weten dat u precies hoort wat de artiest in de studio heeft opgenomen en goedgekeurd.

Bluetooth Nee
Afstandsbediening Meegeleverd Ja
Breedte 435 mm
Diepte 383 mm
Hoogte 133 mm
Gewicht in KG 8,1 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 1
Hoofdtelefoon Uitgang Nee
Optische Ingang 2
Coaxiale Ingang 2
USB Ja
HDMI Uitgang Nee
HDMI Ingang Nee
Google Cast Nee
Apple Airplay Nee
Analoge XLR L/R ingangen Ja
Dirac Nee
Audyssey Nee
uPnP Nee
Roon ready Nee
Roon tested Nee
Trigger in Ja
Trigger uit Ja
Subwoofer uitgang Ja
Klankregeling Ja
Bedraad netwerk Nee
Phono MM ingang 1
Voorversterker uitgang (RCA) Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.