Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Aanbieding! Arcam ST60 muziekstreamer Vergroten

Arcam ST60 muziekstreamer

Arcam Arcam

Nieuw

De Arcam ST60 is een veelzijdige muziekstreamer en voorversterker met digitale ingangen.

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 1.299,00

incl. BTW

€ 1.699,00 incl. BTW

-€ 400,00

Arcam ST60

De Arcam ST60 is een veelzijdige muziekstreamer en voorversterker met digitale ingangen.

De streamingfunctie in de Arcam ST60 biedt toegang tot diensten als Qobuz, Spotify, Deezer, Napster, en Tidal. En omdat niet iedere streamingdienst direct kan worden ondersteunt is de Arcam ST60 met Airplay 2 en Google Cast uitgerust. Hiermee kunt u eenvoudig muziek afspelen vanaf uw iOS- of Android-apparaten. Ten slotte kan de Arcam ST60 ook UPnP-bronnen afspelen. Dankzij al deze mogelijkheden is muziekstreaming bij de Arcam ST60 niet afhankelijk van alleen de eigen app, maar kunt u ook uw vertrouwde muziekspeler gebruiken.

Internetradio luisteren uiteraard mogelijk en om de Arcam ST60 helemaal compleet te maken is deze ook Roon Ready. Daarmee opent de mogelijkheid tot multiroom. En dat niet alleen met andere Arcam apparatuur maar met alle Roon Ready apparatuur!

Ook een prima DAC

Arcam ST60 kan meerdere digitale formaten afspelen. Als eerste MQA (Master Quality Authenticated) dit jonge formaat wordt veel gebruikt door Tidal en de ST60 kan dit bestandsformaat volledig decoderen.

MQA is natuurlijk niet het enige ondersteunde Hi-Res formaat. Ook AIFF, ALAC, FLAC en WAV, samen met gecomprimeerde oudere formaten zoals MP3 worden probleemloos afgespeeld. De ondersteunde sample frequenties zijn: 32kHz, 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, en 192kHz.

Voor de custom installer is er ook goed nieuws, de Arcam ST60 ook met I/P RS232-besturing, inclusief Control4 en Crestron.

Alle aansluitmogelijkheden

Wat betreft de aansluitingen heeft de Arcam ST60 een gebalanceerde XLR- en RCA-uitgang samen met een coaxiale- en optische digitale uitgang.

Met de twee digitale coaxiale- en twee optische ingangen kunt u alle kanten op, uw cd-speler digitaal aansluiten of bijvoorbeeld het geluid van uw tv.

U verbindt uw ST60 met een netwerkkabel of draadloos via Wifi met uw thuisnetwerk. En slotte kunt u een USB-stickje met muziek aan de achterzijde in de Arcam ST60 steken.

Digitale filtering

Arcam heeft een lange traditie op gebied van digitale signaalverwerking en de Arcam ST60 is daar geen uitzondering op. Om digitale signalen om te zetten naar een analoog signaal is een bepaalde filtertechniek nodig. Omdat geen enkele manier van filteren perfect is hebt u bij de ST60 keuze uit zeven filterinstellingen waarmee u zelf kunt bepalen welke instelling u het best vindt klinken.

Bluetooth Nee
Internet Radio Ja
aptX Nee
Breedte 433 mm
Diepte 306 mm
Hoogte 102 mm
Gewicht 5,5 kg
USB Ja
Google Cast Ja
Apple Airplay Ja
Cinch uitgang Ja
XLR uitgang Ja
Netwerkverbinding Draadloos, Bedraad
Roon Ja
uPnP Ja
Coaxiale digitale uitgang Ja
Optische digitale uitgang Ja
Coaxiale digitale ingang 2
Optische digitale ingang 2
Digitale AES/EBU ingang Nee
Digitale AES/EBU uitgang Nee
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.