Beoordeling 9.3 gebaseerd op 466 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Voorwaarden Praalder private Demo days.

Praalder respecteert op serieuze wijze de overheidsmaatregelen met betrekken tot Covid19.

Dat geeft de volgende consequenties met betrekking tot uw aanwezigheid bij onze Private Demo Days.

1)      Door aanwezigheid van maximaal 30 personen is de beschikbaarheid per luisterruimte slechts 8 personen, zodat een veilige afstand van 1,5 á 2 meter is gewaarborgd.

Dit betekent dat het noodzakelijk is om per luistersessie vooraf via www.praalder.nl te reserveren. Zonder reservering is deelneming aan de demo’s helaas niet mogelijk.

2)      Wanneer wij u ontvangen zullen wij u een “Praalder mondkapje” overhandigen. Wij verzoeken u deze , of uw eigen mondkapje, te dragen tijdens uw aanwezigheid.

Wanneer u de mondkap afzet voor een glaasje of een kopje koffie, verzoeken wij u plaats te nemen op een van de beschikbare zitplaatsen.

3)      Bij aankomst verzoeken we uw handen  te desinfecteren middels de beschikbare dispenser

Wanneer u het op prijs stelt zijn ook latex handschoenen tot uw beschikking

4)      Tussen de demo-sessies is telkens een half uur gereserveerd voor desinfecteren van de stoelen en het wisselen van de bezoekers . Wij verzoeken u vriendelijk om binnen 30 minuten ná afloop van de sessie de ruimte te verlaten zodat we aan de regelgeving van maximaal 30 aanwezige personen blijven voldoen.

 

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking, zodat we niet al alleen op gezellige maar ook veilige wijze kunnen genieten van prachtige muziek, weergegeven op prachtige apparatuur!

Wij wensen u alvast heel veel luisterplezier!

Team Praalder


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.