Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 928 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Service & ondersteuning

VAN AANKOOP TOT INSTALLATIE EN ONDERHOUD…WIJ GEVEN VOLLEDIGE SERVICE VAN ALLE ONZE PRODUCTEN EN DOOR ONS UITGEVOERDE INSTALLATIES.
Wij zijn groot geworden door onze ouderwetse principes. Wij zijn het gewend om eerlijk zaken doen, voor ons geldt “afspraak is afspraak” en wij streven voortdurend naar het benaderen van een klant met begrip, respect en klantgerichtheid.

EIGEN REPARATIE DIENST
Onze technische specialisten zijn ervaren en kennen de producten en installaties door-en-door. Van montage tot installatie, wij komen graag bij u op locatie om te zorgen voor de perfecte beleving bij u thuis of in het bedrijf.

STORING MELDEN
Storingen, ook wij hebben ze uiteraard liever niet. Maar storingen komen altijd op het verkeerde moment. Vul ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op om naar een oplossing te zoeken.

INBOUW APPARATUUR MET EIGEN INBOUW SERVICE
Praalder biedt een gratis levering van inbouw keuken apparatuur door heel Nederland! Heeft u het liever ingebouwd en geïnstalleerd? Dan zorgen wij voor het volledig inbouwen en afwerken van uw inbouw apparatuur in de regio Haaglanden.

EIGEN INSTALLATIETEAMS
Wij beschikken over meerdere bussen met onze eigen installatieteams. Door jarenlange ervaring van onze gedreven buitendienst medewerkers wordt elke klus zorgvuldig en naar wens uitgevoerd.

Wat doen wij nog meer?

RIPPING SERVICE 
Heeft u een collectie van tientallen, honderden of zelfs duizenden cd’s, maar wilt u toch over op streaming audio? Maak dan gebruik van onze Ripping Service om uw CD collectie te digitaliseren en kwaliteit te behouden.

SECOND LIFE
Onze Second Life is een duurzame manier om gebruikte apparatuur van nieuw leven te voorzien. Onze Second Life afdeling bevat producten die zijn ingeruild en volledig in orde zijn bevonden. Deze artikelen kunnen nog jaren mee en gaan dus niet zo maar weg!

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.