Beoordeling 9.3 gebaseerd op 866 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

PELGRIM INB. OVEN MET MAGNETRON MAC696RVS 45CM Vergroten

PELGRIM INB. OVEN MET MAGNETRON MAC696RVS 45CM

Pelgrim

Nieuw

Informeer voor de prijs op Tel. 070-3222273 of via mail. witgoed@praalder.nl

 

Op de 5 inschuifhoogtes van de Pelgrim MAC696RVS bak, grill, verwarm en stoom je gerechten. Zo bereid je zowel gezonde gestoomde groenten als minder gezonde kant-en-klaarmaaltijden. Kies zelf welke functie je gebruikt voor de bereiding van je gerecht, of gebruik 1 van de 20 automatische programma's. Zo hoef jij alleen aan te geven wat je bereidt; de oven stelt automatisch de goede ovenfunctie in. Na het instellen vergrendelt het bedieningspaneel door de kinderbeveiliging. Zo kan de stand tijdens het bereiden niet onbedoeld veranderd worden. Wanneer de oven aan een schoonmaakbeurt toe is, zet je het stoomprogramma aan. Hierdoor wordt al het vuil van de wanden geweekt en hoef jij alleen een doekje over de ovenwanden te halen.

Meer details

Deze hetelucht oven met magnetronfunctie heeft een bijzonder grote inhoud van maar liefst 50 liter. Volop ruimte om te bakken, grillen en verwarmen. U kunt ook stomen; met het stoombakje stoomt u makkelijk groente in enkele minuten. Mooi makkelijk is het stoomschoonprogramma waar in ca een half uur de oven wordt schoongestoomd. Hij heeft 5 bakniveaus (geen draaiplateau; dus alle ruimte voor schalen).

Nishoogte 45 cm
Bediening via App Nee
Stoom Nee
Magnetron Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.