Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 988 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

PELGRIM INB. OVEN MET MAGNETRON MAC696RVS 45CM
PELGRIM INB. OVEN MET MAGNETRON MAC696RVS 45CM
PELGRIM INB. OVEN MET MAGNETRON MAC696RVS 45CM
PELGRIM INB. OVEN MET MAGNETRON MAC696RVS 45CM

PELGRIM INB. OVEN MET MAGNETRON MAC696RVS 45CM

Pelgrim
MAC696RVS

Informeer voor de prijs op Tel. 070-3222273 of via mail. witgoed@praalder.nl

 

Op de 5 inschuifhoogtes van de Pelgrim MAC696RVS bak, grill, verwarm en stoom je gerechten. Zo bereid je zowel gezonde gestoomde groenten als minder gezonde kant-en-klaarmaaltijden. Kies zelf welke functie je gebruikt voor de bereiding van je gerecht, of gebruik 1 van de 20 automatische programma's. Zo hoef jij alleen aan te geven wat je bereidt; de oven stelt automatisch de goede ovenfunctie in. Na het instellen vergrendelt het bedieningspaneel door de kinderbeveiliging. Zo kan de stand tijdens het bereiden niet onbedoeld veranderd worden. Wanneer de oven aan een schoonmaakbeurt toe is, zet je het stoomprogramma aan. Hierdoor wordt al het vuil van de wanden geweekt en hoef jij alleen een doekje over de ovenwanden te halen.

Uitvoering
* This product is unavailable for order online!

This product is not available for sale in our online store but you can contact us to get more information about this product.

Deze hetelucht oven met magnetronfunctie heeft een bijzonder grote inhoud van maar liefst 50 liter. Volop ruimte om te bakken, grillen en verwarmen. U kunt ook stomen; met het stoombakje stoomt u makkelijk groente in enkele minuten. Mooi makkelijk is het stoomschoonprogramma waar in ca een half uur de oven wordt schoongestoomd. Hij heeft 5 bakniveaus (geen draaiplateau; dus alle ruimte voor schalen).

Bediening via App
nee
Stoom
Nee
Magnetron
Ja
Inbouwhoogte
45 cm
Nieuw
1000000004809

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.