Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD CI720
NAD CI720
NAD CI720
NAD CI720
NAD CI720
NAD CI720
NAD CI720
NAD CI720
NAD CI720
NAD CI720

NAD CI720

CI720GR
Niet op voorraad
€ 999,00
Incl. BTW
BluOs versterker graphite
Kleur


NAD CI 720 V2 60 watt per kanaal BluOS zone-versterker

De NAD CI 720 V2 is een 60 watt per kanaal, stereo zone-versterker met HybridDigital™ versterkingstechnologie. Dankzij het ingebouwde BluOS platform, kan de NAD CI 720 V2 studiokwaliteit, 24-bit Hi-Res muziek afspelen via uw thuisnetwerk met een overzichtelijke bediening via een telefoon of tablet.

Wanneer u een Custom Install* oplossing in uw woning hebt, werkt de NAD CI 720 V2 samen met besturingssystemen van derden zoals Control4, Crestron, RTI en URC.

Geavanceerde kracht

NAD is afgestapt van de traditionele, lineaire, voedingen en klasse AB-versterkers waarbij meer dan de helft van de energie als warmte de lucht ingaat. De toekomst van versterkers zit in schakelende voedingen en klasse D-versterkers, als was het alleen maar om efficiënt met energie om te gaan.

Lang zijn beide technieken door NAD gezien als inferieur voor versterkers, maar dankzij samenwerking en doorontwikkeling met andere ontwerpers bleek dit “vooroordeel” verkeerd te zijn.

De krachtige voeding van de NAD CI 720 V2 is in staat om over een lange periode 60 watt te leveren en gedurende korte tijd zelf 165 watt. De impulsweergave van de C 368 is daardoor ongekend helder en probleemloos.

De samenwerking met het Nederlandse bedrijf Hypex heeft geleid tot een aangepaste versie van de degelijke en betrouwbare UcD versterker voor de NAD C 368. Bijna onmeetbare vervorming en ruis in het hoorbare gebied zijn het resultaat.

NAD RM 720 Accessoire voor rekmontage

Om de NAD CI 720 V2 netjes in een 19” rack te monteren heeft NAD de RM 720 gemaakt. Dit is een 3U hoog rack waar maximaal 6 CI 720 V2 in geplaatst kunnen worden. Afdekplaatjes zorgen voor een net uiterlijk wanneer niet alle 6 de plekken bezet zijn.

De efficiënte versterker en temperatuurgeregelde ventilator in de NAD CI 720 V2 zorgt voor extra betrouwbaarheid.

Master Quality Authenticated

Met het bewezen BluOS-softwareplatform, heeft de NAD CI 720 V2 dat wat u nodig hebt om muziek af te spelen via uw favoriete luidsprekers. Met de BluOS app kunt u muziek afspelen van tientallen streamingdiensten of internetradiostations. Bovendien kunt u muziek afspelen die is opgeslagen op een externe schijf die op de USB-poort van de NAD CI 720 V2 is aangesloten. Bedenk wel dat u muziek die op deze harde schijf staat niet kunt delen met andere kamers. Wilt u uw eigen muziek in iedere kamers afspelen dan is een netwerk harde schijf de beste oplossing.

Net als alle andere BluOS-compatibele componenten ondersteunt de NAD CI 720 V2 muziek in studiokwaliteit tot 24-bit en 192kHz en Master Quality Authenticated. MQA is een revolutionaire technologie die in elk BluOS systeem is ingebouwd en waarmee u in MQA gecodeerde muziek in de zuiverste kwaliteit in uw woonkamer krijgt.

Het MQA-logo is zichtbaar in de BluOS app als u een MQA-stream of bestand afspeelt en laat u daarmee weten dat u precies hoort wat de artiest in de studio heeft opgenomen en goedgekeurd.

Dankzij deze mogelijkheden kunt u genieten van studiokwaliteit muziek van diensten als Amazon Music Ultra HD, Deezer, Qobuz en Tidal.

Eigenschappen en details

 • 1 Stereo zone met HybridDigital™ versterking

 • 60 watt per kanaal bij 8 Ω

 • Subwoofer uitgang

 • 3U hoog “Blade” chassis, tot zes modules in één rack

 • Ethernet-connectiviteit

 • Analoge audio-ingang

 • Digitale optische ingang

 • USB-ingang

 • Thermostatische geregelde ventilatorkoeling

 • Besturing en automatisering van derden

 • Werkt met Apple Airplay 2

*Custom Install is een verzamelnaam voor een installatie die voor u op maat gemaakt is en omvat muziek en beeld in meerdere kamers met een centrale bediening. Met deze bediening kunt u buiten uw muziek, uw gordijnen, projectiescherm, een garagedeur, uw alarminstallatie met camera’s bekijken, de verwarming regelen en meer. Bij interesse bent u welkom bij ons. Tip: neem de tekeningen van uw huis mee.

Type
CI720
Nieuw
786357000305

5 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.