Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD CI980
NAD CI980
NAD CI980
NAD CI980

NAD CI980

CI980GR
Laatste items in voorraad
€ 1.499,00
Incl. BTW
Eindversterker graphite, 8 kanaals 120 watt
Kleur

NAD CI 980, 8-kanaals eindversterker 120 watt

De NAD CI 980 is een 8-kanaals eindversterker met een vermogen van 50 watt per kanaal bij 8 Ω. Wanneer u de versterker gebruikt in de zogenaamde brugconfiguratie hebt de beschikking over 120 watt per kanaal bij 8 Ω met een totaal van 4 kanalen.

HybridDigital

NAD is afgestapt van de traditionele, lineaire, voedingen en klasse AB-versterkers waarbij meer dan de helft van de energie in warmte wordt omgezet. De toekomst van versterkers zit in schakelende voedingen en klasse D-versterkers.

Het HybridDigital ontwerp staat garant voor een stabiele en betrouwbare versterker met een hoge stroomreserve. Om dit te realiseren gebruikt de NAD CI 980 een voor Custom Install* geoptimaliseerde klasse D-versterker.

Custom Install stelt andere eisen aan een versterker dan een “normale” toepassing. Denk hierbij aan lange kabels, plaatsing in een 19” rack, laag energieverbruik met weinig warmteontwikkeling en tenslotte: betrouwbaarheid. Een stabiele versterker met bijna onmeetbare vervorming en ruis in het hoorbare gebied zijn het resultaat.

Eigenschappen en details

  • 8 kanalen, 50 watt bij 8 Ω

  • In brugconfiguratie tot 4 kanalen, 120 watt bij 8 Ω

  • Bekende NAD-geluidskwaliteit

  • 2U-rack hoogte, bespaart rackruimte

  • Gaat goed om met lange kabels en een lastige luidsprekerbelasting

  • 0,5 watt in stand-by

  • 12 volt trigger in en uit

  • Schakelt automatisch in bij muziek op de ingang

*Custom Install is een verzamelnaam voor een installatie die voor u op maat gemaakt is en omvat muziek en beeld in meerdere kamers met een centrale bediening. Met deze bediening kunt u buiten uw muziek, uw gordijnen, projectiescherm, een garagedeur, uw alarminstallatie met camera’s bekijken, de verwarming regelen en meer. Bij interesse bent u welkom bij ons. Tip: neem de tekeningen van uw huis mee.

Type
CI980
1 Item
Nieuw
5703120221229

5 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.