Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD CI 980, 8-kanaals eindversterker 120 watt Vergroten

NAD CI 980, 8-kanaals eindversterker 120 watt

NAD NAD

Nieuw

NAD CI 980, 8-kanaals eindversterker 120 watt

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 1.599,00

incl. BTW

NAD CI 980, 8-kanaals eindversterker 120 watt

De NAD CI 980 is een 8-kanaals eindversterker met een vermogen van 50 watt per kanaal bij 8 Ω. Wanneer u de versterker gebruikt in de zogenaamde brugconfiguratie hebt de beschikking over 120 watt per kanaal bij 8 Ω met een totaal van 4 kanalen.

HybridDigital

NAD is afgestapt van de traditionele, lineaire, voedingen en klasse AB-versterkers waarbij meer dan de helft van de energie in warmte wordt omgezet. De toekomst van versterkers zit in schakelende voedingen en klasse D-versterkers.

Het HybridDigital ontwerp staat garant voor een stabiele en betrouwbare versterker met een hoge stroomreserve. Om dit te realiseren gebruikt de NAD CI 980 een voor Custom Install* geoptimaliseerde klasse D-versterker.

Custom Install stelt andere eisen aan een versterker dan een “normale” toepassing. Denk hierbij aan lange kabels, plaatsing in een 19” rack, laag energieverbruik met weinig warmteontwikkeling en tenslotte: betrouwbaarheid. Een stabiele versterker met bijna onmeetbare vervorming en ruis in het hoorbare gebied zijn het resultaat.

Eigenschappen en details

  • 8 kanalen, 50 watt bij 8 Ω

  • In brugconfiguratie tot 4 kanalen, 120 watt bij 8 Ω

  • Bekende NAD-geluidskwaliteit

  • 2U-rack hoogte, bespaart rackruimte

  • Gaat goed om met lange kabels en een lastige luidsprekerbelasting

  • 0,5 watt in stand-by

  • 12 volt trigger in en uit

  • Schakelt automatisch in bij muziek op de ingang

*Custom Install is een verzamelnaam voor een installatie die voor u op maat gemaakt is en omvat muziek en beeld in meerdere kamers met een centrale bediening. Met deze bediening kunt u buiten uw muziek, uw gordijnen, projectiescherm, een garagedeur, uw alarminstallatie met camera’s bekijken, de verwarming regelen en meer. Bij interesse bent u welkom bij ons. Tip: neem de tekeningen van uw huis mee.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.