Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD CI8-150
NAD CI8-150
NAD CI8-150
NAD CI8-150
NAD CI8-150
NAD CI8-150
NAD CI8-150
NAD CI8-150

NAD CI8-150

CI8150
Niet op voorraad
€ 4.599,00
Incl. BTW
Eindversterker graphite, 8 kanaals
Kleur


NAD CI 8-150 DSP, 8-kanaals eindversterker 150 watt

De NAD CI 8-150 DSP is een 8-kanaals eindversterker met een vermogen van 150 watt per kanaal bij 8 Ω. Wanneer u de versterker gebruikt in de zogenaamde brugconfiguratie hebt de beschikking over 280 watt per kanaal bij 8 Ω met een totaal van 4 kanalen.

HybridDigital

NAD is afgestapt van de traditionele, lineaire, voedingen en klasse AB-versterkers waarbij meer dan de helft van de energie in warmte wordt omgezet. De toekomst van versterkers zit in schakelende voedingen en klasse D-versterkers.

Het HybridDigital ontwerp staat garant voor een stabiele en betrouwbare versterker met een hoge stroomreserve. Om dit te realiseren gebruikt de NAD CI 8-150 DSP een door NAD aangepaste versie van de beproefde Hypex Ncore eindversterker.

Aanpassingen

De samenwerking met het Nederlandse bedrijf Hypex heeft geleid tot een aangepaste versie van de degelijke en betrouwbare Ncore versterker. Bijna onmeetbare vervorming en ruis in het hoorbare gebied zijn het resultaat.

De aanpassingen van NAD zijn gedaan met de toepassing van de NAD CI 8-150 DSP in gedachten: Custom Install*. Custom Install stelt andere eisen aan een versterker dan een “normale” toepassing. Denk hierbij aan lange kabels, plaatsing in een 19” rack, laag energieverbruik met weinig warmteontwikkeling en tenslotte: betrouwbaarheid.

DSP

Custom Install betekend soms dat luidsprekers net niet op de juist plaats zitten. Dat u wél de beste geluidskwaliteit wilt is logisch. NAD heeft hieraan gedacht. U kunt de DSP zien als een geavanceerde toonregeling die probleempunten eenvoudig oplost. Wij, als installateur, kunnen voor u de NAD CI 8-150 optimaal instellen met gebruik van wat meetapparatuur.

Eigenschappen en details

 • 8 kanalen, 150 watt bij 8 Ω

 • In brugconfiguratie tot 4 kanalen, 280 watt bij 8 Ω

 • Bekende NAD-geluidskwaliteit

 • 2U-rack hoogte, bespaart rackruimte

 • Toegankelijk met IP-controle

 • DSP-kalibratie via de webapp

 • Gaat goed om met lange kabels en een lastige luidsprekerbelasting

 • 0,5 watt in stand-by, 3 watt in netwerk stand-by

 • 12 volt trigger in

 • IR in en uit

 • Schakelt automatisch in bij muziek op de ingang

*Custom Install is een verzamelnaam voor een installatie die voor u op maat gemaakt is en omvat muziek en beeld in meerdere kamers met een centrale bediening. Met deze bediening kunt u buiten uw muziek, uw gordijnen, projectiescherm, een garagedeur, uw alarminstallatie met camera’s bekijken, de verwarming regelen en meer. Bij interesse bent u welkom bij ons. Tip: neem de tekeningen van uw huis mee.

Type
CI8-150
Nieuw
786357001210

5 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.