Beoordeling 9.3 gebaseerd op 880 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD CI 580 V2, 4-voudige BluOS muziekstreaming in een behuizing Vergroten

NAD CI 580 V2, 4-voudige BluOS muziekstreaming in een behuizing

NAD NAD

Nieuw

NAD CI 580 V2, 4-voudige BluOS muziekstreaming in een behuizing

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 1.849,00

incl. BTW

NAD CI 580 V2, 4-voudige BluOS muziekstreaming in een behuizing

De NAD CI 580 V2 opent de wereld van hi-res muziekstreaming en meerkamer muziek in een Custom Install* omgeving.

Van overal naar overal

Het bekroonde BluOS platform is het enige platform ter wereld dat tot 64 spelers kan ondersteunen, die allemaal streamen in 24-bit hi-res audio. Met een groeiend aantal merken en apparaten die worden toegevoegd aan het BluOS platform, opent de NAD CI 580 V2 een wereld van hi-res luisteropties in uw hele huis die geen enkele andere speler kan.

Hi-Res muziek streamen

BluOS is een geavanceerd besturingssysteem en muziekbeheersoftware van het zustermerk van NAD, Bluesound. Met de NAD CI 580 V2, hebt u toegang tot duizenden internetradiostations en muziekservices van hoge kwaliteit zoals Spotify, Amazon Music, Tidal en Deezer. Met volledige ondersteuning voor Master Quality Authenticated (MQA)-technologie bent u iedere dag verzekerd van de mooiste weergave.

Over Master Quality Authenticated

Master Quality Authenticated (MQA) is een revolutionaire technologie die in elk BluOS systeem is ingebouwd en waarmee u MQA-muziek gecodeerde muziek in de zuiverste kwaliteit in uw woonkamer krijgt.

Bedien uw muziek met uw stem

Met de ondersteuning van Amazon Alexa, Google Assistant en Apple’s Siri, kunt u uw systeem eenvoudig verbinden met de bijbehorende app en handsfree genieten van spraakbesturing van uw persoonlijke muziekbibliotheken, streamingdiensten en meer met eenvoudige opdrachten. Kies een nummer, speel uw favoriete afspeellijst af, pauzeer of sla een nummer over en zeg zelfs in welke kamer u naar muziek wilt luisteren. Spraakbediening is een snelle en eenvoudige manier om uw muziek te bedienen en biedt u een geheel nieuwe manier om muziek in uw hele huis te ervaren.

Eigenschappen en details

  • Vier stereo zones

  • Vaste of regelbare uitgang

  • 2U-rack hoogte, bespaart rackruimte

  • Een ethernetaansluiting voor alle zones

  • Ethernet kan doorgelust worden

  • USB-ingang

  • AirPlay 2

*Custom Install is een verzamelnaam voor een installatie die voor u op maat gemaakt is en omvat muziek en beeld in meerdere kamers met een centrale bediening. Met deze bediening kunt u buiten uw muziek, uw gordijnen, projectiescherm, een garagedeur, uw alarminstallatie met camera’s bekijken, de verwarming regelen en meer. Bij interesse bent u welkom bij ons. Tip: neem de tekeningen van uw huis mee.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.