Beoordeling 9.3 gebaseerd op 839 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Dynaudio Emit 25C, center luidspreker Vergroten

Dynaudio Emit 25C, center luidspreker

Dynaudio Dynaudio

Nieuw

Dynaudio Emit 25C, center luidspreker

Meer details

Dit product is niet op voorraad, bel 070 - 322 22 73.

€ 679,00

incl. BTW

Er wordt wel gezegd dat de soundtrack tot 80 procent van de filmervaring uitmaakt. En de middenluidspreker is daar het meest cruciale onderdeel van. Dit is de Dynaudio Emit 25C

Je zou kunnen stellen dat het middenkanaal het belangrijkste onderdeel is van elk surround-geluidssysteem. In een film komt het leeuwendeel van de dialogen uit het middenkanaal en in een meerkanaalsmix ligt het zwaartepunt van de muziek bij het middenkanaal. Het is van cruciaal belang om het correct te doen.

Emit 25C doet het goed.

De Emit 25C is in wezen een Emit 30, op zijn kant gezet, met de mid/bass drivers aan weerszijden van de tweeter geplaatst. De drivers zijn hetzelfde; het wisselfilter is hetzelfde, met een andere kast en poort-tuning. Maar dat is geen slechte zaak, integendeel. Het betekent dat u totale consistentie krijgt tussen de middenluidspreker en de twee luidsprekers links en recht (of dat nu Emit 10's, 20's, 30's of zelfs 50's zijn) en de luidsprekers rond uw luisterpositie staan.

Een uitgebreide, Engelstalige, folder kunt u hier vinden: link

Kleur Wit,Zwart,Walnoot
Draadloos Nee
Bedraad Ja
Impedantie 4 ohm
Frequentiebereik 53 - 25000 Hz
Gevoeligheid 87 dB
Breedte 550 mm
Diepte 284,5 mm
Hoogte 170 mm
Gewicht 10,98 kg
Woofer 14 cm
Bass Reflex Ja
Garantie 5 Jaar
Gesloten kast Nee
Geschikt voor bi-wiring Nee
Soort luidspreker Center
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.