Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD C538
NAD C538
NAD C538
NAD C538
NAD C538
NAD C538

NAD C538

C538
Niet op voorraad
€ 399,00
Incl. BTW
CD-speler
Kleur


NAD C538, cd-speler

Nauwkeurig ontwerp

NAD heeft de reputatie geweldig klinkende producten tegen betaalbare prijzen te maken. En nergens is dit duidelijker dan met hun cd-spelers. De ervaren ontwerpers van NAD weten precies waar ze net dat extra’s moeten uitgeven voor een beter onderdeel, om zo het allerbeste geluid uit een cd te halen. Een cd-speler gebruik zowel mechanische, digitale als analoge technologie om muziek te maken en gedrieën hebben ze invloed op het eindresultaat van een cd-speler en vereisen een nauwkeurig, goed doordacht ontwerp.

Stevig

Een stevige, mechanische, basis is van belang bij het verminderen van externe trillingen en voor de juiste plaatsing van het cd-leesmechanisme. Dit maakt een soepele werking en een minimum aan leesfouten van de cd. Een stevig stalen profiel en een trillingsarme kunststof behuizing voor het leesgedeelte van de cd-speler zijn precies ontworpen voor een zo goed mogelijk resultaat. Het transport is gemonteerd op een stevige stalen rail en er zijn meer dan 30 schroeven nodig om het loopwerk te vergrendelen en de maatvastheid te behouden.

Dankzij de nauwkeurige timing van de digitale data kan de Wolfson 24 bit DAC nauwkeurig en lineair de data omzetten naar een analoog signaal. Het uitgangssignaal is door speciale opamps gebufferd zodat u zelfs met een wat langere kabel zonder signaalverlies of ruis kunt genieten van uw muziek.

Slim ontwerpen

NAD gebruikt meerlaags printen in de cd-speler met SMD-onderdelen waardoor de weg die het muzieksignaal aflegt zo kort mogelijk is. Hierdoor blijven storing en ruis tot een minimum beperkt.

Bovendien is de energievoorziening van de cd-speler meervoudig. Ieder gedeelte van de schakeling heeft zijn eigen spanning. Onderlinge beïnvloeding van de elektronica is daardoor tot een minimum beperkt wat uiteindelijk tot leidt tot een muzikale cd-speler. Het resultaat van al deze technieken is een geluid dat zowel gedetailleerd als natuurlijk is, met dramatische dynamische contrasten.

Functies

De NAD C 538 bevat veel functies die uw luisterplezier vergroten. De toetsen op de voorzijde zitten ook op de afstandsbediening, er zijn zelfs meer functies op de afstandsbediening aanwezig:

  • RANDOM: Tracks/bestanden worden afgespeeld in de willekeurige modus.

  • PROGRAM: Ga naar of sluit de programmamodus af.

  • REPEAT: Track, bestand, map of hele schijf wordt herhaald.

  • RPT A-B: Afspeelvolgorde wordt herhaald.

Het display toont de nummers en de totale speeltijd. Tracktijd, totale tijd en resterende tijd zijn allemaal op te roepen. De NAD C 538 kan ook CD-R/CD-RW discs afspelen, zodat u nummers op uw computer kunt branden om ze vervolgens op uw cd-speler af te spelen.

U kunt nummers in MP3- of WMA-formaat opnemen waardoor er tot 10 uur muziek op een enkele schijf past, wat geweldig is voor een feestje of als achtergrondmuziek.

De NAD C 538 heeft zowel een digitale optische uitgang als een coaxiaal digitale uitgang, hierdoor kunt u de NAD C 538 aansluiten op versterkers met alleen een digitale ingang.

Een prima cd-speler

Ondanks dat de populariteit van muziekstreaming groot is, blijft een cd een belangrijke en geliefde muziekbron. NAD zal altijd innoveren en zijn cd-spelers verbeteren om betere prestaties te krijgen en tegelijkertijd de prijzen laag te houden.

De NAD C 538 is een prima cd-speler voor een schappelijke prijs. En, je hebt ook nog eens muziek als er geen internet is.

Type
C538
Spotify Connect
Nee
Google Cast
Nee
Apple Airplay
Nee
Bluetooth
Nee
USB ingang
Nee
uPnP
Nee
Afstandsbediening
Ja
Trigger in
Nee
Trigger uit
Nee
Digitaal coaxiale ingangen
Ja
Digitaal coaxiale uitgangen
Ja
Digitaal optische ingangen
Nee
Digitaal optische uitgangen
Ja
Analoge cinch uitgangen
Ja
Analoge XLR uitgangen
Nee
Breedte
435 mm
Hoogte
70 mm
Diepte
249 mm
Gewicht
3 kg
Nieuw
5703120250649

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.