Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Audio Analogue Aadrive
Audio Analogue Aadrive
Audio Analogue Aadrive
Audio Analogue Aadrive

Audio Analogue Aadrive

Audio Analogue
AADRIVE
Laatste items in voorraad
€ 2.250,00
Incl. BTW

Audio Analogue Aadrive, zilver cd-loopwerk

De aanbieding betreft ons demomodel, in prima staat met doos en normale garantie.

Alleen in combinatie met de DAC

Kleur

OVER AUDIO ANALOGUE AADRIVE

De Audio Analogue AADrive is het cd-loopwerk van Audio Analogue en is de ideale aanvulling binnen het pakket van Audio Analogue in de AA serie. De AAdrive combineert compromisloze circuitoplossingen met functionele kenmerken die zelfs de meest veeleisende gebruiker tevreden zullen stellen. Een cd-leesmechanisme, gemaakt met hoogwaardige circuits en gebaseerd op de Teac CD5020A-leeseenheid, is geüpgrade op specifieke onderdelen om de geluidsprestaties en betrouwbaarheid verder te verbeteren.

DESIGN AUDIO ANALOGUE AADRIVE

Het design van de AADrive past in de stijl van de Audio Analogue producten maar is uiteraard ook prima aan te sluiten op elke andere DAC. Naast het prachtige frontpaneel heeft Audio Analogue nog een mooie toevoeging gemaakt aan de bovenzijde van de AADrive. Er is een uitsparing gemaakt in het bovenpaneel zodat de cd zichtbaar is tijdens het draaien. Een ontwerp idee wat een beetje doet denken aan het spelen van vinyl.

Het herkenbare design van Audio Analogue met een aluminium gefreesde voorkant met een in sparing in het midden van het design. Aan de voorzijde van de AADrive is tevens een klein display vindbaar waar aangeeft wordt welke nummer speelt. Op het display wordt geen informatie gegeven over het album of nummer. De aanduiding is alleen numeriek.

UITGANGEN AUDIO ANALOGUE CD-TRANSPORT

De Audio Analogue AADrive is op twee manier aan te sluiten op een DAC. De mogelijkheden zijn een AES/EBU uitgang of een coaxiale uitgang. Mocht u beschikken over een AES/EBU aansluiting op uw DAC is dat de optimale verbinding.

De klank van de AADrive kan omschreven worden als mooie neutrale klank met een mooi verfijning zonder enige vorm van scherpte. De combinatie komt optimaal tot zijn recht met een Airtech bekabeling. Deze bekabeling wordt tevens gemaakt door Audio Analogue en dat dit een hele goede match is duidelijk te horen.

De Audio Analogue AADrive wordt geleverd met een metalen afstandsbediening in de kleur van het loopwerk. Het loopwerk is leverbaar in zowel zilver als zwart. De AADac van Analogue Audio is een logische partner van de AAdrive.

Type
Aadrive
1 Item
Nieuw

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.