Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

NAD C568
NAD C568
NAD C568
NAD C568
NAD C568
NAD C568

NAD C568

C568GR
Niet op voorraad
€ 999,00
Incl. BTW
CD-speler graphite
Kleur


NAD C 568 cd-speler

Ieder onderdeel van de klankmatige prestaties, verbeterd en verfijnd.

Ondanks dat cd’s regelmatig afgedaan worden als een overblijfsel uit het verleden, beseft NAD goed de trots en vreugde die u voelt bij het doorzoeken van uw eigen cd-collectie. Of het nu gaat om het weghalen van de plasticfolie of het bewonderen van het hoesje en boekje. Het proces van het kopen en openen van een cd is zowel intiem als heilig. Met de C 568 cd-speler krijgen uw cd’s de aandacht die ze verdienen. Of het nu een pas gekochte cd is of een persoonlijke mix die u hebt gemaakt, de NAD C 568 speelt uw cd naadloos af, zonder overslaan of haperingen. Voortbouwend op het succes van de NAD C 565BEE bevat de C 568 alle functies die u nodig hebt voor een gemakkelijke en prettige luisterbeleving met cd’s. Compleet met de nieuwe NAD CD-8 afstandsbediening levert de NAD C 568 prestaties van een hoog niveau die uw muziekbibliotheek waardig zijn.

Modern en verfijnd

De NAD C 568 tilt de superieure prestaties van de met 5 sterren beoordeelde NAD C 565BEE naar een hoger niveau. Elk onderdeel dat verantwoordelijk is voor de klankmatige prestaties is verbeterd en verfijnd, hiermee is de NAD C 568 de ideale aanvulling voor uw NAD-versterker, of op elk systeem dat een

Naast het nieuwe, meer verfijnde uiterlijk, is het printontwerp en de componentkeuzes van de NAD C 568 behoorlijk bijgewerkt vergeleken met het ontwerp van de NAD C 565BEE. Alle kleine verandering bij elkaar zorgen voor een grote verbetering zowel in de kracht van de lage tonen als in de timing en het ritme waar de NAD C 565BEE zo om geprezen is. Het stereobeeld en de hoeveelheid detail zijn verder verbeterd terwijl de klankbalans van zijn illustere voorganger is behouden.

Kenmerken en schakelschema

Mocht u graag eigen compilatie-cd’s maken op de computer dan kunt u aan de slag voor de NAD C 568. Daar waar zijn voorganger geen MP3 en WMA-bestanden kon lezen heeft de NAD C 568 daar geen problemen mee. Met 128kps compressie kunt u bijna 10 uur muziek op een CD-R opnemen, zodat u de hele dag naar achtergrondmuziek kunt luisteren.

Er zijn ook enkele extra functies toegevoegd om het luisteren nog aangenamer te maken: RANDOM geeft een willekeurige selectie van alle nummers op de cd en REPEAT maakt herhaalde weergave mogelijk van de hele cd of van afzonderlijke nummers. Afzonderlijke tracks kunt u oproepen met de SKIP-functie (vooruit en terug), terwijl de SCAN-functie (vooruit en terug) u de mogelijkheid geeft een specifiek gedeelte van een nummer te bereiken.

Bovendien geeft het heldere scherm duidelijke en uitgebreide informatie aan u. Het nummer wordt weergegeven en, voor wie dat makkelijk vindt, geeft het scherm naar keuze de verstreken of resterende tijd aan voor complete cd’s of afzonderlijke nummers.

Het draait allemaal om de details

Bij de NAD C 568 is nauwkeurig aandacht besteed om zo goed mogelijk gebruik te kunnen maken van het steeds toenemende aantal apparaten met digitale ingangen (een externe digitaal – analoog omzetter, AV-ontvanger, enz.) De coaxiale uitgang is gebufferd en elektrisch gescheiden door een transformator en de uitgangsimpedantie is zorgvuldig afgestemd op een nauwkeurige 75 Ohm impedantie om zo een perfecte aanpassing te verzekeren. Deze aandacht voor detail vermindert de tijdfouten, jitter, die anders de digitale data zou kunnen vervormen. Er is ook een optische TOSLINK-uitgang voor aansluiting op apparaten die alleen deze optie bieden. Maar als u de keuze hebt is de coaxiale aansluiting altijd de beste.

De NAD C 568 wordt geleverd met de nieuwe NAD CD-8 afstandsbediening, waarmee u alle hierboven beschreven functies vanuit uw stoel kunt bedienen. Bovendien biedt de afstandsbediening directe toegang tot de nummers en programmeermogelijkheden, zodat de u tijd bespaart bij het opslaan van favoriete songtitels. U kunt tot 20 nummers programmeren met de mogelijkheid om nummers te verwijderen zonder de programmeerfunctie te gebruiken, door simpelweg de DELETE toets te gebruiken.

De 24-bit hoge resolutie Wolfson WM8741 DAC van de NAD C 568 is gekozen vanwege zijn uitstekende lineariteit en zijn kracht om details weer te geven. Bovendien reduceert een uiterst nauwkeurige Crystek klok de digitale jitter tot ongekend lage niveaus, waardoor de NAD C 568 een uitstekende keuze is voor bij een high-end DAC. Er zijn op belangrijke plaatsen metaalfilmweerstanden en polypropyleen condensatoren gebruikt om een uiterst rechte frequentierespons te garanderen. De onderdelen en hun toepassing op de juiste plaats zorg voor een gedetailleerd, verfijnd en vooral muzikaal geluid.

De NAD C 568 levert uitmuntende prestatie en zet een nieuwe standaard in de wereld van cd-spelers.

Type
C568
Spotify Connect
Nee
Google Cast
Nee
Apple Airplay
Nee
Bluetooth
Nee
USB ingang
Ja
uPnP
Nee
Afstandsbediening
Ja
Trigger in
Ja
Trigger uit
Nee
Digitaal coaxiale ingangen
Ja
Digitaal coaxiale uitgangen
Ja
Digitaal optische ingangen
Nee
Digitaal optische uitgangen
Ja
Analoge cinch uitgangen
Ja
Analoge XLR uitgangen
Nee
Breedte
435 mm
Hoogte
80 mm
Diepte
306 mm
Gewicht
4,9 kg
Nieuw
5703120251615

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.