Beoordeling 9.3 gebaseerd op 839 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Primare CD35 cd-speler Vergroten

Primare CD35 cd-speler

Primare Primare

Nieuw

De Primare CD35 is een cd-speler

Meer details

1 beschikbaar

Let op: nog één op voorraad

€ 3.000,00

incl. BTW

Primare CD35

De Primare CD35 is een cd-speler.

In het kort

De Primare CD35 cd-speler combineert een speciale ontworpen topklasse TEAC-loopwerk met een geheel nieuw gebalanceerde digitaal-analoog converter die een nauwkeurige, gebalanceerde, analoge uitgang aanstuurt (met naar keuze een vaste- of variabele uitgang)

Primare heeft veel aandacht besteed aan het minimaliseren van ruis en andere storingen in zowel het digitale als het analoge signaal. Er wordt bijvoorbeeld een geschakelde voeding gebruikt voor het standby-circuit en een lineaire voeding voor de overige elektronica. Om iedere vorm van storing te voorkomen wordt het standby-circuit uitgeschakeld wanneer u muziek speelt.

Toepassingen

Het is de beste cd-speler die Primare tot nu toe gemaakt heeft, een toepassing is dan ook in de mooiste installatie van Primare, bijvoorbeeld de C35 met de A35.2.

Uiteraard kunt u de Primare CD35 Prisma in iedere mooie installatie gebruiken en die hoeft niet van Primare te zijn.

Ontwerpfilosofie

Alle ontwerpen van Primare zijn het resultaat van hun “Practical Design Approach” waarbij de focus ligt op twee belangrijke ontwerpaspecten:

 • Een nauwkeurig toegepast voedingsontwerp zodat alle segmenten van het ontwerp zo goed mogelijk kunnen presteren.
  Ieder circuit en/of subcircuit vereist een unieke voedingsoplossingen. Een conventionele lineaire voeding, een geavanceerde geschakelde voeding, afhankelijk van de toepassing wordt gekozen voor de best werkende oplossing.
  Secuur ontwikkelde individuele voedingen worden strategisch in het circuit geplaatst om op de juiste plaats, aan het juiste onderdeel, energie te leveren.

 • Slim en vakkundig ontworpen korte signaalpaden. Elk afzonderlijk onderdeel en subcircuit wordt doordacht geplaatst om een perfect samenwerkend geheel te bereiken.
  Eenvoudige en doeltreffende deelontwerpen worden in zelfs de meest complexe producten gebruikt. Uiteindelijk leidt dit tot relatief weinig onderdelen van hoge kwaliteit.
  Deze “deelontwerpen” worden door Primare steeds verder verbeterd en in meerdere apparaten toegepast waarmee ieder Primare apparaat hetzelfde karakter heeft en behoudt.

Om deze ontwerpaspecten te bereiken zijn twee ontwerptechnieken toegepast:

 • Twee- of vierlaags dubbelzijdige printplaten. Een twee- of vierlaags dubbelzijdige printplaat zorgt voor de meest directe en efficiënte plaatsing van de componenten. Niet alleen voor de kortste signaalweg, maar ook om eenvoudiger, makkelijker, een perfecte opstelling van de onderdelen te krijgen. Het juiste onderdeel op de juiste plek maakt dat de gevoelige onderdelen elkaar nauwelijks kunnen beïnvloeden. Het voordeel is minder ruis en storingen.

 • SMD-onderdelen. Als het kan, worden SMD-onderdelen gebruikt. In vergelijking met conventionele onderdelen zijn SMD-componenten klein. Wat weer als voordeel heeft dat de signaalweg kort kan zijn. Hierdoor is de kans op storingen minimaal. Een ander, groot, voordeel van SMD (Surface Mounted Device) is dat de er weinig tot geen soldeer nodig is om de onderdelen te bevestigen op de printplaat. SMD-onderdelen maken direct contact met het koper van de printplaat. Soldeer wordt alleen maar gebruikt om de onderdelen op hun plaats te houden en het contact van de onderdelen naar de printplaat luchtdicht af te sluiten. Want, soldeertin is niet de beste geleider en beïnvloedt de geluidskwaliteit negatief. Dat er zilver in soldeertin maakt niets uit.

Kleur Titanium,Zwart
Bluetooth Nee
WiFi Nee
Breedte 430 mm
Diepte 382 mm
Hoogte 106 mm
Gewicht 10,5 kg
Optische Ingang Nee
Coaxiale Ingang Nee
Airplay Nee
Spotify Connect Nee
Google Cast Nee
Cinch uitgang Ja
XLR uitgang Ja
Coaxiale uitgang Ja
Optiche uitgang Ja
USB ingang Nee
Roon Nee
uPnP Nee
RJ45 aansluiting Nee
Afstandsbediening Ja
Trigger in Ja
Trigger uit Ja
IR in Ja
IR uit Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.