Praalder B.V.
Praalder B.V.

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 977 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Primare DD35
Primare DD35
Primare DD35
Primare DD35
Primare DD35
Primare DD35
Primare DD35
Primare DD35

Primare DD35

DD35TITAN
Product beschikbaar met andere opties
€ 2.100,00
Incl. BTW
CD-loopwerk voor CD35 cd-speler zwart
Kleur


Primare DD35 Prisma

De Primare DD35 Prisma is een cd-loopwerk dat is afgeleid van de Primare CD35

In het kort

Het Primare DD35 cd-loopwerk een speciale ontworpen topklasse TEAC-loopwerk in

Primare heeft veel aandacht besteed aan het minimaliseren van ruis en andere storingen in het digitale signaal. Er wordt bijvoorbeeld een geschakelde voeding gebruikt voor het standby-circuit en een lineaire voeding voor de overige electronica. Om iedere vorm van storing te voorkomen wordt het standby-circuit uitgeschakelt wanneer u muziek speelt.

Toepassingen

U kunt de DD35 gebruiken met iedere (voor) versterker met een digitale ingang of in combinatie met een losse DA-Converter.

Het uiterlijk en gevoel van Scandinavië

Primare heeft de overtuiging dat ieder aspect van hun producten – het uiterlijk en hoe de bediening aanvoelt – bijdraagt aan de ervaring van het hebben van een Primare. Als gevolg hiervan stralen Primare producten de typische kenmerken van Scandinavisch ontwerp uit. Eenvoudige, elegante modellen met toegankelijke en makkelijk te begrijpen functionaliteit.

Een voorbeeld hiervan is de stand-byknop die discreet in het Primare logo is geplaatst op de frontplaat van de R15-, R35- en A35.2-modellen.

Of zoals Primare het zegt: “niet te veel, niet te weinig, alles in balans, in verhouding en in harmonie.”

Ontwerpfilosofie

Alle ontwerpen van Primare zijn het resultaat van hun “Practical Design Approach” waarbij de focus ligt op twee belangrijke ontwerpaspecten:

 • Een nauwkeurig toegepast voedingsontwerp zodat alle segmenten van het ontwerp zo goed mogelijk kunnen presteren.
  Ieder circuit en/of subcircuit vereist een unieke voedingsoplossingen. Een conventionele lineaire voeding, een geavanceerde geschakelde voeding, afhankelijk van de toepassing wordt gekozen voor de best werkende oplossing.
  Secuur ontwikkelde individuele voedingen worden strategisch in het circuit geplaatst om op de juiste plaats, aan het juiste onderdeel, energie te leveren.

 • Slim en vakkundig ontworpen korte signaalpaden. Elk afzonderlijk onderdeel en subcircuit wordt doordacht geplaatst om een perfect samenwerkend geheel te bereiken.
  Eenvoudige en doeltreffende deelontwerpen worden in zelfs de meest complexe producten gebruikt. Uiteindelijk leidt dit tot relatief weinig onderdelen van hoge kwaliteit.
  Deze “deelontwerpen” worden door Primare steeds verder verbeterd en in meerdere apparaten toegepast waarmee ieder Primare apparaat hetzelfde karakter heeft en behoudt.

Om deze ontwerpaspecten te bereiken zijn twee ontwerptechnieken toegepast:

 • Twee- of vierlaags dubbelzijdige printplaten. Een twee- of vierlaags dubbelzijdige printplaat zorgt voor de meest directe en efficiënte plaatsing van de componenten. Niet alleen voor de kortste signaalweg, maar ook om eenvoudiger, makkelijker, een perfecte opstelling van de onderdelen te krijgen. Het juiste onderdeel op de juiste plek maakt dat de gevoelige onderdelen elkaar nauwelijks kunnen beïnvloeden. Het voordeel is minder ruis en storingen.

 • SMD-onderdelen. Als het kan, worden SMD-onderdelen gebruikt. In vergelijking met conventionele onderdelen zijn SMD-componenten klein. Wat weer als voordeel heeft dat de signaalweg kort kan zijn. Hierdoor is de kans op storingen minimaal. Een ander, groot, voordeel van SMD (Surface Mounted Device) is dat de er weinig tot geen soldeer nodig is om de onderdelen te bevestigen op de printplaat. SMD-onderdelen maken direct contact met het koper van de printplaat. Soldeer wordt alleen maar gebruikt om de onderdelen op hun plaats te houden en het contact van de onderdelen naar de printplaat luchtdicht af te sluiten. Want, soldeertin is niet de beste geleider en beïnvloedt de geluidskwaliteit negatief. Dat er zilver in soldeertin maakt niets uit.

Kleur
Titanium,Zwart
Type
DD35
Spotify Connect
Nee
Google Cast
Nee
Apple Airplay
Nee
Bluetooth
Nee
USB ingang
Nee
uPnP
Nee
Afstandsbediening
Ja
Trigger in
Ja
Trigger uit
Ja
Digitaal coaxiale ingangen
Ja
Digitaal coaxiale uitgangen
Ja
Digitaal optische ingangen
Nee
Digitaal optische uitgangen
Ja
Analoge cinch uitgangen
Nee
Analoge XLR uitgangen
Nee
Breedte
430 mm
Hoogte
106 mm
Diepte
382 mm
Gewicht
10,5 kg
0 Item
Nieuw
7350104710361

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.