Beoordeling 9.3 gebaseerd op 710 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ruark Audio R1 MK3 (niet meer leverbaar) Vergroten

Ruark Audio R1 MK3 (niet meer leverbaar)

Ruark Audio Ruark Audio

Nieuw

Deluxe Bluetooth radio met krachtige versterking en uitstekend geluid. Bent u op zoek naar een compacte radio met DAB+, BlueTooth, wekfunctie en een supergoed geluid? Kijk dan niet verder, u heeft de perfecte kandidaat gevonden! Het OLED scherm is vanuit elke hoek perfect te zien, clean en stijlvol.

Meer details

Design

Het gaat bij alle producten van Ruark om perfecte mix van natuurlijke materialen in combinatie met precisie geproduceerde onderdelen om een zo goed mogelijk eindresultaat te krijgen. Deze samensmelting van materialen zorgt voor een extreem goed klinkend resultaat dat er ook nog ‘ns heel erg goed uitziet!

Naast de looks is het ook zeker van belang om stil te staan bij de perfecte eenvoud van de RotoDial controller bovenop het apparaat. De hoeveelheid knoppen op de bovenzijde is precies genoeg om alles gedaan te krijgen terwijl je niet verzijld raakt in eindeloze menu structuren.

 

Techniek:

Ruark Audio heeft de R1 MK3 ontwikkeld als een normale luidspreker, het is dus van belang om alle basis ingrediënten op de juiste manier te integreren, zelfs in zo’n compacte radio als de R1 MK3.

De hele behuizing is gedempt en de baspoort is specifiek getuned op de inhoud van de behuizing en de 75mm drive-unit. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een 9 watt klasse A/B versterker volledig opgebouwd uit audio-grade componenten; het resultaat is een tafelradio waar je ‘u’ tegen zegt.

De R1 MK3 is voorzien van een usb charge poort, dus uw telefoon is ’s-Morgens ook weer opgeladen als de wekker gaat.

Uiteraard hebben we deze radio’s altijd in voorraad en snel beschikbaar, dus kom vooral ‘ns een keer langs om u te verbazen over het design en de kwaliteit van de Ruark R1 MK3.

Kleur Walnut,Zwart,Wit
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.