Beoordeling 9.3 gebaseerd op 385 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bang & Olufsen BeoPlay A9 Uitbreiden

Bang & Olufsen BeoPlay A9

BANG & OLUFSEN BANG & OLUFSEN

Nieuw

De Bang & Olufsen BeoPlay A9 is een prachtige stuk kunst gecombineerd met geweldig geluid. Deze multi-room luidspreker heeft dan ook een piekvermogen van 480 Watt! Detail en design zijn voor Bang en Olufsen niets nieuws. Met deze BeoPlay A9 hebben ze weer een uniek alles in één systeem ontworpen!

Meer details

De BeoPlay A9

Klassieke Multiroom speaker met 480 watt aan krachtig geluid

De dagen van het verbergen van uw stereosysteem zijn voorbij, BeoPlay A9 is ontworpen en gecreëerd als een prachtig meubelstuk met oog voor detail en gebruik van alleen de beste materialen. De tijd dat u uw grote, zwarte stereo-installatie wilde verbergen is voorbij, het maakt niet uit waar u de A9 wilt plaatsen, hij staat overal even mooi.

De BeoPlay A9 is een muzieksysteem dat op zichzelf elke ruimte moeiteloos kan vullen, echter is hij veel slimmer dan dat alleen; u kunt gebruik maken van de Connected Audio functionaliteit en hem samen laten spelen met andere Bang & Olufsen Networklink producten in een multiroom audio opstelling door middel van de BeoLink Multiroom functie.

De Bang & Olufsen App

Met de Bang & Olufsen App kunt u uw favorieten Bang & Olufsen apparaten aanpassen, combineren en regelen. Zo heb je de optie om de Bluetooth naam aan te passen naar uw persoonlijke voorkeur!

Ook is het mogelijk via de applicatie aan te geven hoe jouw speaker gepositioneerd staat (Vrijstaand, Muur of Hoek). Zo zorgt de luidspreker er voor dat het geluid wordt geoptimaliseerd.

Het standaard en maximale volume is te wijzigen in de Bang en Olufsen App. Wanneer er meerdere personen verbonden zijn met een luidspreker is het mogelijk het maximale volume lager te zetten zodat er niet continu te hard gespeeld kan worden. Daarbij is het standaard volume aan te passen. Hiermee regelt u het volume waar de speaker mee aangaat.

De loudness optie in de Bang & Olufsen App is ideaal als u vaker op laag volume muziek speelt. De geluidssterkte wordt dan verbetert bij de lage en hoge tonen.

Dat is nog niet alles. De B&O applicatie ondersteund een alarm functie. Zo kunt u een speaker op een bepaald tijdstip af laten gaan en dus eventueel als wekker gebruiken!

Kleur Zwart,Wit
Bediening via App Ja
Bluetooth Ja
Netwerk Verbinding Draadloos en Bedraad
Accu Nee
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.