Beoordeling 9.3 gebaseerd op 110 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bang & Olufsen BeoPlay M3 Uitbreiden

Bang & Olufsen BeoPlay M3

BANG & OLUFSEN

Nieuw

De Bang & Olufsen BeoPlay M3 is een bluetooth streaming speaker met draadloze netwerk verbinden. Zo is deze hoogwaardige design speaker dus te bedienen via een applicatie, maar ook via bluetooth. De 280 Watt piekvermogen zorgt voor een ultieme geluidservaring met een minimale ruimte inname. Ruimte vullende muziek is voor de B&O BeoPlay M3 dan ook geen enkel probleem.

Meer details

€ 300,00

incl. BTW

De BeoPlay M3

Alle Bang & Olufsen producten zijn ontworpen met de perfecte balans tussen vorm en functie, en dat is bij de Beoplay M3 zeker het geval. Deze absolute supermini is een miniatuur alleskunner die door z’n ronde vorm, gesloten behuizing en 280 watt (!) piekvermogen toch in staat is om een enorm geluid te produceren. Het maakt niet uit of u ‘em nu in de keuken zet, in een studeerkamer of toch liever bij de barbecue in de tuin met een flink aantal mensen, de BeoPlay M3 zal u versteld doen staan!

De Bang en Olufsen App

 

Met de Bang & Olufsen App kunt u uw favorieten Bang & Olufsen apparaten aanpassen, combineren en regelen. Zo heb je de optie om de Bluetooth naam aan te passen naar uw persoonlijke voorkeur!

Ook is het mogelijk via de applicatie aan te geven hoe jouw speaker gepositioneerd staat (Vrijstaand, Muur of Hoek). Zo zorgt de luidspreker er voor dat het geluid wordt geoptimaliseerd.

Het standaard en maximale volume is te wijzigen in de Bang en Olufsen App. Wanneer er meerdere personen verbonden zijn met een luidspreker is het mogelijk het maximale volume lager te zetten zodat er niet continu te hard gespeeld kan worden. Daarbij is het standaard volume aan te passen. Hiermee regelt u het volume waar de speaker mee aangaat.

De loudness optie in de Bang & Olufsen App is ideaal als u vaker op laag volume muziek speelt. De geluidssterkte wordt dan verbetert bij de lage en hoge tonen.

Dat is nog niet alles. De B&O applicatie ondersteund een alarm functie. Zo kunt u een speaker op een bepaald tijdstip af laten gaan en dus eventueel als wekker gebruiken!

 

Geef via de B&O app opdracht tot het spelen van uw favoriete Deezer afspeellijst, kies een van de 90.000 radiostations via TuneIN, gebruik de ingebouwde BlueTooth ontvanger of speel muziek van uw nas, de mogelijkheden zijn eindeloos.

KleurZwart,Grijs
Bediening via AppJa
Type1200316
BluetoothJa
Netwerk VerbindingDraadloos
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.