Beoordeling 9.3 gebaseerd op 353 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

BeoSound Shape Uitbreiden

BeoSound Shape

BANG & OLUFSEN BANG & OLUFSEN

BEOSOUNDSHAPE

Nieuw

  • Personaliseer uw eigen BeoSound Shape!

  • Ook voor grote ruimtes met veel mensen

  • Ongelooflijke geluidsweergave

  • Draadloze besturing via de Bang & Olufsen app

Meer details

Niet langer afgesloten luisteren op de ‘sweat spot’. De BeoSound Shape biedt iedereen een overweldigende en sociale geluidservaring. In plaats van geluid voor een enkele vaste positie te optimaliseren, verdeelt ons unieke upmixing-algoritme de signalen op slimme wijze over de luidsprekers, waardoor het resulterende signaal vanuit elke luisterpositie in het midden wordt weergegeven. Het resultaat: Uw wand wordt een podium wanneer de leadzanger in het midden verschijnt en instrumenten vanaf de zijkanten aansluiten. Ze blijven ogenschijnlijk op hun plaats staan, zelfs wanneer u rondloopt. De beleving en ruimtelijkheid van een liveoptreden wordt op ingenieuze wijze gereproduceerd.

 

  • Aangepast Design: Keuken? Directiekamer? Restaurant? Dankzij de uitgebreide keuze aan kleuren en het modulaire designconcept past de BeoSound Shape in elke leefruimte en krijgt de ruimte net dat beetje extra sfeer.

  • Akoestiek: Hoe mooi de ruimte ook is, een slechte akoestiek zorgt ervoor dat u er niet op uw gemak kunt zitten. Door akoestische demperelementen te integreren in het design van uw BeoSound Shape, zal de akoestiek aanzienlijk verbeteren.

  • All In One Luidsprekersysteem: De BeoSound Shape is meer dan een luidspreker. Het is een compleet draadloos luidsprekersysteem dat uit maar liefst 44 individuele luidsprekers kan bestaan en digitale muziek kan afspelen met een rijke en gedetailleerde geluidskwaliteit met hoge resolutie.

  • Multiroom: De BeoSound Shape is onderdeel van onze Multiroom-collectie, een productassortiment waarmee u meerdere draadloze luidspreke--rs in uw huis kunt verbinden en verenigen in één Multiroom-audiosysteem.

  • Maak uw eigen BeoSound Shape met de Shape configurator van Bang & Olufsen

 

 

Bekijk de BeoSound Shape ook op Praalderbeo.nl

Voor meer informatie: Ga naar Bang-Olufsen.nl

Vermogen 640 - 7040 Watt
Breedte 364 mm
Diepte 117 mm
Hoogte 320 mm
Gewicht 2.4 kg
Klasse Klasse D
Aantal Drivers 4 - 88
Grootte Driver(s) 5"
Acoustic Lens Technology Nee
Ruimteadaptie Ja
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.