Beoordeling 9.3 gebaseerd op 110 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

BeoLab 50 Uitbreiden

BeoLab 50

BANG & OLUFSEN

Nieuw

Topkwaliteit vloerluidspreker

2100 Watt

Active Room Compensation

Gratis verzending

3 Jaar garantie

Meer details

€ 30.000,00

incl. BTW

Geniet van muziek als nooit tevoren. Maak kennis met de ultieme home-luidspreker voor muzikaal en filmisch genot. De BeoLab 50 biedt een uitzonderlijk prestatievermogen met innovatievegeluidsbediening en een uniek ontvouwend ontwerp. Een actieveluidspreker van het hoogste niveau en met een bescheiden formaat, die in elk interieur thuis hoort. Met zijn slanke, hoge silhouet en ronde basis staat de BeoLab 50 trots overeind zonder opdringerig te zijn. De aluminium oppervlakken en warme eiken lamellen zijn klassiek Bang & Olufsen in een geraffineerd en visionair ontwerp.

 

  • Beam Width Control: Met de verstelbare akoestische lens kan de BeoLab 50 zijn geluidsoverdracht afstemmen op de positie van het publiek. Voor de klassieke „sweet spot“-ervaring trekken de beweegbare zijkanten van de lens samen om een directe, nauwe geluidsstraal naar uw favoriete luisterplek te sturen. Bij een feestje met een huis vol gasten, of een grote groep mensen voor de tv, schuift de onderkant open voor een ruimtevullend geluid.

  • Active Room Compensation: Active Room Compensation-technologie maakt gebruik van een met de luidspreker verbonden externe microfoon om het akoestische gedrag van uw kamer te meten, en creëert een set aangepaste filters die compenseren voor de geluidsweerkaatsing van muren en meubilair in verschillende luisteromgevingen. Het resultaat: Superieure prestaties, aangepast op alle manieren waarop u van muziek en geluidservaringen geniet.

  • Streaming via de BeoSound Core: De BeoSound Core is een kleine maar krachtige connectiviteitshub die uw BeoLab-luidsprekers verandert in een toekomstbestendig draadloos luidsprekersysteem met Multiroom-functies en verliesvrije high-res audio-streaming.

 

Bekijk de BeoLab 50 ook op Praalderbeo.nl

Voor meer informatie: Ga naar Bang-Olufsen.nl

 

KleurZwart,Aluminium
Vermogen2100 Watt
Breedte455 mm
Diepte455 mm
Hoogte1036 mm
Gewicht61 kg
KlasseKlasse D
Aantal Drivers7
Grootte Driver(s)10"
Acoustic Lens TechnologyJa
RuimteadaptieJa
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.