Beoordeling 9.3 gebaseerd op 98 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bang & Olufsen BeoLab 18 Uitbreiden

Bang & Olufsen BeoLab 18

BANG & OLUFSEN

Nieuw

Bang & Olufsen BeoLab 18 luidspreker set. Incl. twee maal voetstuk en front naar keuze. De speaker afwerking is aluminium.

 

’s-Werelds meest iconische luidspreker is volledig vernieuwd tot een geraffineerd akoestisch kunstwerk. De Beolab 18 is het levende bewijs dat evolutie de juiste weg voorwaarts is; na bijna dertig jaar is het stijlicoon BeoLab 8000 opgevolgd door een versie die op alle fronten de lat stukken hoger legt en weer volledig van deze tijd is.

Meer details

€ 5.480,00

incl. BTW

Prachtig Design

Kijk als eerste eens naar het prachtige design van de BeoLab 18, de aluminium kolom is gemaakt uit één stuk aluminium met een prachtige, glooiend taps toelopende kegel die in de voet verzinkt. De voet is volledig opnieuw ontworpen door een versie met een veel subtieler profiel zonder de stabiliteit aan te tasten, uiteraard nog altijd uitgevoerd in smaakvol antraciet gespoten gietijzer voor het nodige gewicht.

Gepersonaliseerde afwerking

Als keuze voor de afwerking van de lamellen zijn er diverse mogelijkheden, wit kunststof, zwart kunststof, eiken, gerookt eiken, essen en walnoot. Hout heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in scandinavisch design en daarnaast streeft Bang & Olufsen naar zoveel mogelijk gebruik van duurzame producten. Deze soorten afwerking geven u tevens de custom mogelijkheid om altijd een afwerking op de BeoLab 18 te vinden die bij uw interieur past. Om de Beolab 18 helemaal makkelijk plaatsbaar te maken in uw interieur heeft Bang & Olufsen deze speakerset uitgerust met WiSa wireless technology; de speakers hoeven niet meer fysiek verbonden te worden met een televisie of audiosysteem, dat kan vanaf nu draadloos..

Superieure hedendaagse techniek

Achter al dit prachtige uiterlijk vertoon zit uiteraard zoals we van B&O gewend zijn, een heel bijzonder staaltje technologie. Om te beginnen is er bovenop de speaker een akoestische tweeter lens gekomen zoals we die kennen uit onder andere de Beolab 50. Deze akoestische lens zorgt voor een evenredig afstraalgedrag van de hoge tonen over 180 graden. Door deze akoestische lens technologie kunt u overal in de kamer genieten van de muziek, de Beolab 18 is veel minder richtingsgevoelig dan de meeste ‘normale’ speakers.

Pure kracht met veredelde diepgang

Onder deze sterk verbeterde tweeter vinden we twee compleet nieuw ontworpen 4 inch langeslag basdrivers. Doordat de transparantie en helderheid van de tweeter een enorme stap voorwaarts hebben gemaakt, was het voor B&O mogelijk om de basunits veel meer het werk te laten doen waar ze voor bedoeld waren: de bas. Deze doorontwikkeling van de luidsprekerunits zorgt voor een veel natuurlijker geluidsgedrag dan alle voorgaande versies van deze speakers. Echter alleen met het verbeteren van de driveunits heb je bij B&O nog geen complete speakers; in de Beolab 18 is de nieuwste generatie ICE-power versterkers aan het werk gezet, in elke speaker zit een totaal versterkervermogen van 320 watt!

Het resultaat is een verbluffend goed geluid uit zo’n magnifiek uitziende speaker!

KleurWalnoot,Wit,Eik,Zwart,Smoked Oak
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.