Beoordeling 9.3 gebaseerd op 110 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bang & Olufsen BeoPlay A1 Uitbreiden

Bang & Olufsen BeoPlay A1

BANG & OLUFSEN

Nieuw

De Bang en Olufsen A1 is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige luidsprekers gecombineerd met een aluminium afwerking. Door de hoge geluidskwaliteit en spatwater afstotende uitvoering is deze speaker de ideale portable luidspreker. De accu gaat tot 24 uur mee en hij is gemakkelijk mee te nemen! De bluetooth verbinding zorgt voor een stabiele en betrouwbare verbinding met elk smart device!

Meer details

€ 250,00

incl. BTW

Portable bluetoothspeaker met tot 24 uur batterijduur

Zelfs de dikste beats zijn niet te zwaar om mee te nemen, met slechts 600 gram en geen uitstekende delen of knoppen is het supermakkelijk om de BeoPlay A1 overal mee naartoe te nemen.

Robuust design

De aluminium grille is tegelijk een uiting van schoonheid als kracht en tezamen met de polymeer onderzijde vormen deze twee componenten een beschermende schil voor de componenten binnenin. Met z’n water- en stofafstotende behuizing is de Beoplay A1 ontworpen om flink gebruikt te worden, hoe vaker hij met je meereist, hoe meer verhalen eruit komen.

Meer geluid, meer bas

Met een piekvermogen van twee keer 140 watt en true360 sound hoef je nooit meer dicht bij elkaar te komen zitten om de muziek goed te kunnen horen.

KleurZilver,Groen,Zwart
Bediening via AppNee
BluetoothJa
Netwerk VerbindingNee
AccuJa
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.