Beoordeling 9.2 gebaseerd op 130 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Aanbieding! Bluesound Pulse Mini Multiroom Speaker Uitbreiden

Bluesound Pulse Mini Multiroom Speaker

BLUESOUND

Nieuw

De Bluesound Pulse Mini is een krachtige stereo streaming luidspreker. Deze actieve speaker produceert gedetailleerde muziek op hoog niveau door unieke versterking en goede kwaliteit speakers. Gemakkelijk in bediening via app of pc en ondersteuning van elke grote, bekende muziekdienst geeft deze Bluesound Pulse Mini zijn kracht.

Meer details

€ 399,00

incl. BTW

€ 599,00 incl. BTW

-€ 200,00

De Pulse Mini presteert veel meer dan z’n naam doet vermoeden, aan de muziekperformance is niets ‘mini’ te noemen. Bij dit model is het Bluesound gelukt om een uiterst compacte speaker te bouwen met het prestatieniveau van een veel grotere luidspreker, dit is natuurlijk niet in de laatste plaats te danken aan de technische know-how van partnermerk NAD dat hier flink wat huiswerk op heeft gedaan. Uiteraard is het met twee Pulse Mini’s ook mogelijk om stereo te spelen voor een nog mooiere muziek-ervaring.

De Pulse Mini is wat ons betreft de perfecte combinatie tussen formaat en prestaties en u bent dan ook van harte uitgenodigd om ‘em in het echt te komen bewonderen onder het genot van een kopje koffie!

Overige specificaties:

- Ondersteunde Bestandsformaten: MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS
- Hi-Res ondersteunde audio bestanden : FLAC, MQA, WAV, AIFF
- Power Uitgang : 60W Tri-Amplified Versterking
- Luidsprekers : 2 x 50 mm (2 inch), 1 x 89 mm (3.5 inch)
- Sampling Rates : 32 - 192 kHz
- Bitrates : 16 – 24
- Frequency Response: 45Hz - 20kHz
- Vervorming : THD+N - 0.030%
- Gewicht : 3.6 kilo
- Afmetingen BxDxH: 335 x 172 x 155 mm

Aansluitingen:
- (1x) Netwerk Ethernet RJ45
- (1x) USB Type A
- (1x0 USB Type B (service)
- (1x) Audio In - Gecombineerd - TOSLINK / 3.5mm mini jack
- (1x) Audio Uit - Hoofdtelefoon uitgang - 3.5mm stereo
- (1x) Universele aansluiting voeding

Draadloze verbindingen:

- Bluetooth (aptX®)
- 802.11 b/g/n WiFi

Gebruikersinterface:

- Android
- iOS
- Windows (PC)
- OS X (PC)

Fysieke knoppen d.m.v. het touchpad:

- Play / Pauze
- Vorige / Volgende
- Volume omhoog / Volume omlaag

Meegeleverde accessoires:

- Voedingskabel
- Netwerkkabel RJ45
- Digitale audio optische toslink naar 3.5mm mini converter
- Quick Setup Guide

Het Bluesound Multiroom Audio systeem:

Nog niet zo heel lang geleden was multiroom audio een erg dure en ingewikkelde materie, waar je alleen van kon genieten als je je volledige huis bekabelde vanaf het kale casco en waarbij er enorme 19” racks nodig waren met bronnen, processoren en versterkers. Het was een tijd waarin dit soort luxe alleen weggelegd was voor de happy few. Totdat in 2002 Sonos op de markt kwam en een tijdperk inluidde waarin elk jaar de prijzen voor multiroom audio distributie gestaag begonnen te dalen en de opzet van dit soort systemen steeds simpeler werd. Echter gebeurde dit ook in een tijd waar alles wel steeds simpeler werd maar door de populariteit van mp3 en andere compressievormen (denk iPod en Apple) stond de muzikaliteit van dit soort systemen zwaar onder druk, en het is in 2012 dat een alliantie van muziekliefhebbers besluit om hifi-kwaliteit terug te brengen in deze nieuwe vorm van muziekgebruik die audio-streaming wordt genoemd, en BlueSound was geboren. Door deze muzikale manier van benaderen kwam het merk al snel op de radar van de eigenaren van onder andere NAD hifi-apparatuur, Lenbrook Industries. Lenbrook heeft een lange geschiedenis op het gebied van topkwaliteit hifi-apparatuur en het duurt dan ook niet lang voordat er een compleet Bluesound ecosysteem ontstaat; het resultaat vindt u terug in bijna al onze demonstraties en uiteraard bij de diverse Bluesound producten op onze website.

KleurWit,Zwart
BluetoothJa
Netwerk VerbindingDraadloos en Bedraad
Internet RadioJa
Vermogen60 Watt
Type LuidsprekerStereo

1 vergelijkbare producten

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.