Beoordeling 9.3 gebaseerd op 337 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

BlueSound Node 2i Uitbreiden

BlueSound Node 2i

BLUESOUND

Nieuw

✓ 2 Jaar Garantie

✓ Ongecomprimeerd luisteren naar muziek

✓ Ondersteuning van elke populaire streaming dienst

✓ Gemakkelijke bediening via de BluOS app

Meer details

€ 549,00

incl. BTW

De BlueSound Node 2i is een audiostreamer ontwikkeld om uw bestaande hifi-systeem op de snelste, meest bedieningsvriendelijke en muzikale manier de moderne tijd binnen te halen!

 

Door de enorme rekenkracht van de Arm Cortex A9 processor is dit muzikale wondertje in staat om met gemak bijna alle geluidsformaten weer te geven in de hoogst mogelijke kwaliteit en resolutie. Ook kan de BlueSound Node 2i uw draadloze bluetooth koptelefoon aansturen d.m.v. de Bluetooth-uit verbinding.

 

Verder is de Node 2i voorzien van Spotify Connect, aptX Bluetooth en een mogelijkheid om uw televisie aan te sluiten waarbij hij bediend kan worden via de afstandsbediening van de tv. De Node 2 is een van de meest veelzijdige en muzikale audiostreamers verkrijgbaar; ontworpen en gecreëerd door de makers van NAD HiFi apparatuur bent u verzekerd van jarenlang muzikaal plezier!

Er staat altijd een Node 2i demonstratieklaar in onze showroom aan de Theresiastraat.

 

Specificaties:

- Ondersteunde Bestandsformaten: MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS
- Hi-Res ondersteunde audio bestanden: FLAC, MQA, WAV, AIFF
- Processor: ARM® CORTEX™ A9, 1GHz
- Sampling Rates : 32 - 192 kHz
- Bitrates : 16 – 24
- DAC : 32-Bit, 192kHz
- Vervorming : THD+N - 0.005%
- Gewicht : 1.12 kilo
- Afmetingen BxDxH: 220 x 46 x 146 mm
- Verbruik (Idle): 6 Watt

Draadloze verbindingen:

- Bluetooth (aptX®) tweeweg
- 802.11 b/g/n WiFi

Gebruikersinterface:

- Android
- iOS
- Windows (PC)
- OS X (PC)

Fysieke knoppen d.m.v. het touchpad:

- Play / Pauze
- Vorige / Volgende
- Volume omhoog / Volume omlaag

Meegeleverde accessoires:

- Voedingskabel
- Netwerkkabel RJ45
- Digitale audio optische toslink naar 3.5mm mini converter
- Analoog RCA - RCA kabel
- Quick Setup Guide

- Handleiding Veiligheid / Garantie 

Het Bluesound Multiroom Audio systeem:

Nog niet zo heel lang geleden was multiroom audio een erg dure en ingewikkelde materie, waar je alleen van kon genieten als je je volledige huis bekabelde vanaf het kale casco en waarbij er enorme 19” racks nodig waren met bronnen, processoren en versterkers. Het was een tijd waarin dit soort luxe alleen weggelegd was voor de happy few.

Totdat in 2002 Sonos op de markt kwam en een tijdperk inluidde waarin elk jaar de prijzen voor multiroom audio distributie gestaag begonnen te dalen en de opzet van dit soort systemen steeds simpeler werd. Echter gebeurde dit ook in een tijd waar alles wel steeds simpeler werd maar door de populariteit van mp3 en andere compressievormen (denk iPod en Apple) stond de muzikaliteit van dit soort systemen zwaar onder druk, en het is in 2012 dat een alliantie van muziekliefhebbers besluit om hifi-kwaliteit terug te brengen in deze nieuwe vorm van muziekgebruik die audio-streaming wordt genoemd, en BlueSound was geboren. Door deze muzikale manier van benaderen kwam het merk al snel op de radar van de eigenaren van onder andere NAD hifi-apparatuur, Lenbrook Industries. Lenbrook heeft een lange geschiedenis op het gebied van topkwaliteit hifi-apparatuur en het duurt dan ook niet lang voordat er een compleet Bluesound ecosysteem ontstaat; het resultaat vindt u terug in bijna al onze demonstraties en uiteraard bij de diverse Bluesound producten op onze website.

Kleur Zwart,Wit
Bluetooth Ja
Netwerk Verbinding Draadloos en Bedraad
Internet Radio Ja
aptX Ja
Breedte 220 mm
Diepte 146 mm
Hoogte 46 mm
Gewicht 1.12 kg
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.