Beoordeling 9.3 gebaseerd op 568 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

KEF LSX STREAMING LUIDSPREKER Uitbreiden

KEF LSX STREAMING LUIDSPREKER

KEF

Nieuw

De KEF LSX Wireless speakers genereren hoge kwaliteit ruimtevullende audio uit een compactie formatie. Twee stereo luidsprekers in een systeem wat overval past. Een versterker is bij de LSX niet meer nodig. De twee actieve speakers hebben hun versterking ingebouwd.

Meer details

Dit product is niet op voorraad

€ 1.199,00

incl. BTW

Eindeloos genieten

Draadloze speakers zonder compromie, eindeloos streamen en een compact hoogwaardig design. De KEF LSX is baanbrekend in zijn soort en speelt andere streaming audio merken compleet van de baan. Ook aan uw CD’s en televisie is gedacht. Met ingangen zoals de optische digitale audio ingang en een analoge 3.5mm aux ingang kunt u al uw apparatuur gewoon aansluiten.

Streaming integrated audio

U heeft dus al uw favoriete muziek binnen handbereik. Stream muziek vanuit de cloud, of geheel draadloos via DLNA vanaf een NAS-drive of computer ineen resolutie van 48kHz/24bit (of 96kHz/24bit middels optioneel bekabelde aansluiting). Of gebruik gewoon Bluetooth. Tidal, Spotify Connect, Bluetooth, Airplay 2, DLNA zijn mogelijkheden om vanuit de stoel te kunnen streamen naar de KEF LSX. Alles d.m.v. de gemakkelijke KEF Stream App op uw smartphone of tablet!

KEF Uni-Q

De KEF LSX is voorzien van de unieke Uni-Q point source driver array. Met ruim 20 jaren aan continue innovatie en ontwikkeling, levert de Uni-Q driver array een geluidskwaliteit die simpelweg niet kan worden verkregen met conventionele luidsprekers.


Geluiden komen zo natuurlijk naar u toe dat het lijkt alsof de muzikanten of acteurs daadwerkelijk voor u staan. Of u zich nu in het midden van de kamer of aan de zijkant bevindt, opnamen klinken echt en overtuigend. Uni-Q kan dit omdat, anders dan bij conventionele luidsprekers, het geluid vanuit eenzelfde punt in de ruimte komt, en gecontroleerd en continue over het gehele audiobereik wordt geproduceerd.

 

Voor meer informatie over de KEF Uni-Q:
http://nl.kef.com/explore-kef/kef-innovation/uni-q

Kleur Wit,Zwart,Blauw,Groen,Rood
Bluetooth Ja
Type Luidspreker Boekenplank
aptX Ja
Gewicht in KG 3.6 kg
Analoge RCA L/R Ingangen 1x 3.5mm aux
Hoofdtelefoon Uitgang Nee
Optische Ingang 1
Ethernet RJ45 1
Netwerkverbinding Draadloos, Bedraad
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.