Beoordeling 9.2 gebaseerd op 156 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

BLUESOUND VAULT2i 2TB CD RIPPER Uitbreiden

BLUESOUND VAULT2i 2TB CD RIPPER

Nieuw

De Bluesound Vault 2i is de ideale uitbereiding van het Bluesound multi-room systeem. Met dit compacte apparaat is het mogelijk cd's te rippen en op te slaan op zijn eigen harde schijf. Met de Bluesound Vault 2i hoeft u niet te kiezen. Streamen en cd's digitaliseren. Al uw muziek op één plek! Allemaal te bediening met de handige, gebruiksvriendelijke app op smartphone of pc.

Meer details

€ 1.299,00

incl. BTW

De Vault 2i is een veelzijdige ripper/server/streamer tegelijkertijd. Als het gaat om afspelen van muziek heeft hij exact dezelfde mogelijkheden heeft als de Node 2i, echter is een Vault 2i veel meer dan dat alleen. De Vault 2i is voorzien van een 2.0Tb harde schijf, goed voor een opslag van ca. 2700 cd’s. Verder heeft de Vault 2i een ripstation aan boord, je steekt je cd in de gleuf aan de voorzijde en 10 minuten komt hij er vanzelf uit om aan te geven dat de cd nu opgeslagen is in de bibliotheek. De Vault 2i is daarmee de ultieme ‘ripbutler’, het is nog nooit zo makkelijk geweest om uw collectie te digitaliseren!

 

Specificaties:

- Ondersteunde Bestandsformaten: MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS
- Hi-Res ondersteunde audio bestanden: FLAC, MQA, WAV, AIFF
- Opslagcapaciteit: 2TB (2048 GB)
- CD mechanisme met laadsleuf om cd's te rippen
- Processor: Dual-Core ARM® CORTEX™ A9, 1GHz
- Sampling Rates : 32 - 192 kHz
- Bitrates : 16 – 24
- Vervorming : THD+N - 0.005%
- Gewicht : 1.84 kilo
- Afmetingen BxDxH: 220 x 90 x 192 mm
- Verbruik (Idle): 22 Watt

Aansluitingen:
- (1x) Netwerk Ethernet RJ45
- (2x) USB Type A
- (1x) USB Type B (service)
- (1x) Audio In - Gecombineerd - TOSLINK / 3.5mm mini jack
- (1x) Audio Uit - Digitale Optische Toslink
- (1x) Audio Uit - Coaxiaal RCA
- (1x) Audio Uit - Analoge Stereo RCA
- (1x) Audio Uit - Hoofdtelefoon uitgang - 3.5mm stereo
- (1x) Audio Uit - Subwoofer
- (1x) 12-Volt Trigger
- (1x) IR in
- (1x) Universele voeding aansluiting

Draadloze verbindingen:

- Bluetooth (aptX®)
- 802.11 b/g/n WiFi

Gebruikersinterface:

- Android
- iOS
- Windows (PC)
- OS X (PC)

Fysieke knoppen d.m.v. het touchpad:

- Play / Pauze
- Vorige / Volgende
- Volume omhoog / Volume omlaag

Meegeleverde accessoires:

- Voedingskabel
- Netwerkkabel RJ45
- Digitale audio optische toslink naar 3.5mm mini converter
- Analoog RCA - RCA kabel
- Analoog RCA - 3.5mm mini jack kabel
- Quick Setup Guide

 

Het Bluesound Multiroom Audio systeem:

Nog niet zo heel lang geleden was multiroom audio een erg dure en ingewikkelde materie, waar je alleen van kon genieten als je je volledige huis bekabelde vanaf het kale casco en waarbij er enorme 19” racks nodig waren met bronnen, processoren en versterkers. Het was een tijd waarin dit soort luxe alleen weggelegd was voor de happy few. Totdat in 2002 Sonos op de markt kwam en een tijdperk inluidde waarin elk jaar de prijzen voor multiroom audio distributie gestaag begonnen te dalen en de opzet van dit soort systemen steeds simpeler werd. Echter gebeurde dit ook in een tijd waar alles wel steeds simpeler werd maar door de populariteit van mp3 en andere compressievormen (denk iPod en Apple) stond de muzikaliteit van dit soort systemen zwaar onder druk, en het is in 2012 dat een alliantie van muziekliefhebbers besluit om hifi-kwaliteit terug te brengen in deze nieuwe vorm van muziekgebruik die audio-streaming wordt genoemd, en BlueSound was geboren. Door deze muzikale manier van benaderen kwam het merk al snel op de radar van de eigenaren van onder andere NAD hifi-apparatuur, Lenbrook Industries. Lenbrook heeft een lange geschiedenis op het gebied van topkwaliteit hifi-apparatuur en het duurt dan ook niet lang voordat er een compleet Bluesound ecosysteem ontstaat; het resultaat vindt u terug in bijna al onze demonstraties en uiteraard bij de diverse Bluesound producten op onze website.

KleurZwart,Wit
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.